• 瀏覽: 3,772
  • 回覆: 47
引用:
原帖由 Bigbear 於 2021-5-1 12:36 AM 發表

佢個月都用六位數字, 玩到同人去時鐘酒店, 其他嘅唔再多講
支持你分開,不過可以打9佢先

引用:
原帖由 Bigbear 於 2021-5-1 12:36 AM 發表

你娶佢果陣唔係咁架?

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2021-5-3 01:46 AM 發表

唔係架呢種一定要休
咁大件事呀

引用:

去酒店仲平過時鐘

引用:
原帖由 Sureok 於 2021-4-30 07:37 PM 發表

放心佢已開咗了
係呀... 你哋都開下啦

引用:
原帖由 小漫頭受傷了 於 2021-5-3 02:03 AM 發表

係呀... 你哋都開下啦
我唔開冇事發生

引用:
原帖由 Sureok 於 2021-5-3 02:04 AM 發表

我唔開冇事發生
你真係平淡是福呀

勾佬? 勾完一個又一個?

女人永遠唔會錯的

引用:
原帖由 小漫頭受傷了 於 2021-5-3 02:03 AM 發表

去酒店仲平過時鐘
點知,我又末去過,可能條友cheap掛

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2021-5-3 01:48 AM 發表

你娶佢果陣唔係咁架?
大左肚結婚的,當時想生咗後會定D,點知似有仔女當我無到

引用:
原帖由 Bigbear 於 2021-5-4 08:42 PM 發表

大左肚結婚的,當時想生咗後會定D,點知似有仔女當我無到
大左肚都唔一定要結喎都唔知係咪你既

最討厭佢私底下喺網上同人交朋友 背後畀人 侮辱 而耿耿於懷 當助預返呢個人嘅時候 見到呢個人繼續口沒遮攔 講是講非而唔開心 如攞我嚟發脾氣 我最討厭

由佢哋發生 私交 開始 至今冇停過 其實最無辜嗰個係我 一個俾人侮辱耿耿於懷 一個把口永遠唔收 只係鍾意抽秤人為樂 口沒遮攔 把口難㗎 一啲都唔識得 尊重人體諒人哋嘅處境淨係識得踩低人 去為啲咁嘅人緊緊於懷啲咁嘅人亂噏嘢而發脾氣 我要做佢哋嘅磨心 一個要緊緊於懷 一個每一日都要口沫遮攔 根本就無休止 其實需要你會咩 因為呢一段另一半嘅孽緣 都搞到我好無辜好頭痛好 受累 好影響兩個人嘅感情 就係因為一個口沒遮攔無關痛癢 嘅所謂 網遊 幾諷刺

呢個人喺版面上面就係好尊重 好勁愛嘅ba ba 背後時間冇肉到人哋 體無完膚 仲要chok人哋問人哋好多嘢 我明白到佢 喺網上面都識到啲朋友 而且係同性亦都做到朋友 我亦都串過佢 既然識到嘅可以做到朋友嘅多啲出去同人食飯飲茶 難得啱傾 但係你遇到一啲根本 咁樣 講說話不饒人嘅人你唔需要理會 如果因為我令呢個口沒遮攔嘅人 成日攞嚟作話題佢睇完覺得唔開心唔舒服 大不了我同佢分手 我唔想佢受埋呢啲委屈 佢呢世人捱嘅苦 太多我唔想佢為我承受不必要嘅苦 口沒遮攔嘅人係控制唔到 把口生喺人哋度 而當初佢哋嘅 私交我亦都控制唔到 人哋睇佢唔起我亦都控制唔到 人哋爭我成日攞我哋作話題佢睇到唔開心 我亦一組控制唔到 亦都係好困擾 因為呢個口沒遮攔嘅人本性如此

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]