• 瀏覽: 16,974
  • 回覆: 165
  • 追帖: 4
曬膠氣

熱賣及精選
引用:
原帖由 我的第一日 於 2021-4-29 03:15 PM 發表

我呢個星期已經食咗12餐麵包……同事仲問我係唔係月尾窮到冇錢食飯……

之前冇得出街,女朋友就學人煮飯仔,學人整天然酵母麵包。其實佢整得幾好食,真心,真係幾好食,起碼唔似出面嘅空氣麵包咁。見佢由溝粉到搓粉整得咁辛苦,而又幾好食,咪讚下佢有天份囉。

但係讚完佢就出事啦,佢就係咁焗焗焗焗焗焗焗焗焗焗焗,仲買咗個靚 ...
直接講啦,小心食壞胃

引用:
原帖由 我的第一日 於 2021-4-29 03:15 PM 發表

我呢個星期已經食咗12餐麵包……同事仲問我係唔係月尾窮到冇錢食飯……

之前冇得出街,女朋友就學人煮飯仔,學人整天然酵母麵包。其實佢整得幾好食,真心,真係幾好食,起碼唔似出面嘅空氣麵包咁。見佢由溝粉到搓粉整得咁辛苦,而又幾好食,咪讚下佢有天份囉。

但係讚完佢就出事啦,佢就係咁焗焗焗焗焗焗焗焗焗焗焗,仲買咗個靚 ...
我懷疑你曬命,但係我無證據

有資本才有選擇的自由。
唔要愛情,要麵包

有得食總好過無得食,可分些比同事!分享幸福!

整得好靚喎

風入松下清,露出草間白。

故人不可見,幽夢誰與適。
佢係整比佢正印男友食 你只係試食

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
你同佢講, 焗爐唔止可以焗麵包, 仲可以整下烤雞同叉燒~
驚佢唔明, 加多句你想食烤雞囉~ 

引用:
原帖由 泡泡果 於 2021-4-30 02:19 PM 發表

你同佢講, 焗爐唔止可以焗麵包, 仲可以整下烤雞同叉燒~
驚佢唔明, 加多句你想食烤雞囉~ 
就會出現烤雞麵包

忍一忍,忍過呢段時間就定。

引用:
原帖由 成功不在望 於 2021-4-30 02:53 PM 發表

就會出現烤雞麵包
咁好過你白開水啃包啦

分D比人食啦唔好自己咁辛苦食 仲要食唔哂

引用:

開心share 出去啦
我勁中意食麵包

樓主咁食了一年,自己變成了麵包哈哈   渾身麵包味

咁食腸仔好嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]