• 瀏覽: 16,840
  • 回覆: 165
  • 追帖: 4
陰公囉

熱賣及精選
好快自己開店

我是網上買賣相機的水貸佬

世界各地我都會買回來同大家分享

有商自然有出糧!
打碎麵包做麵包糠
然後自己DIY做炸物 咩吉列豬丫 咩炸魚 咩可樂餅丫
然後同女友講你D麵包(心裡默念:碎)好好味

慘劇

買合頂級魚子醬,改下口味。

引用:
原帖由 我的第一日 於 2021-4-29 03:15 PM 發表

我呢個星期已經食咗12餐麵包……同事仲問我係唔係月尾窮到冇錢食飯……

之前冇得出街,女朋友就學人煮飯仔,學人整天然酵母麵包。其實佢整得幾好食,真心,真係幾好食,起碼唔似出面嘅空氣麵包咁。見佢由溝粉到搓粉整得咁辛苦,而又幾好食,咪讚下佢有天份囉。

但係讚完佢就出事啦,佢就係咁焗焗焗焗焗焗焗焗焗焗焗,仲買咗個靚 ...
女朋友喜歡整麵包,好過喜歡去買名牌包包。身在福中不知福。

引用:
原帖由 我的第一日 於 2021-4-29 03:15 PM 發表

我呢個星期已經食咗12餐麵包……同事仲問我係唔係月尾窮到冇錢食飯……

之前冇得出街,女朋友就學人煮飯仔,學人整天然酵母麵包。其實佢整得幾好食,真心,真係幾好食,起碼唔似出面嘅空氣麵包咁。見佢由溝粉到搓粉整得咁辛苦,而又幾好食,咪讚下佢有天份囉。

但係讚完佢就出事啦,佢就係咁焗焗焗焗焗焗焗焗焗焗焗,仲買咗個靚 ...

愛心麵包幾好呀 咁sweet

整d湯飲下

話唔知係食得過量,....errr... 胃痛!胃酸倒流!

引用:
原帖由 公園熱情的魚蛋 於 2021-5-2 08:17 AM 發表

平賣畀我
我都想買

起碼好食

佢嘅女朋友

仲乜唔去烘焙店買Pie批金屬模形或大嘅Tart撻金屬模形?

同一樣材料卻不同的油,可以自製餅皮

引用:

好心你啦!張相好得!人地俾好多心機做架

老老實實,真係做得幾好!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]