• 瀏覽: 11,974
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
+3
相處愈內發覺呢個人愈陌生,講既說話愈傷你心無顧你感受,係咪會變成同屋主搭台咁,愈無野講,甚至唔想同佢講野

如果無小朋友,可以好快選擇單身一走了之,有時諗佢無論生活大小都幫唔到我,係到都係拖累,形同虛設咁要呢d無價值既男人黎做咩,咩都係女人顧哂成頭家,諗埋將來,佢反而過得一日得一日算,完全無將來目標

三觀不合咁,係咪唔應該結婚呢?

引用:
原帖由 床上扁扁的手袋 於 2021-4-29 01:00 AM 發表
相處愈內發覺呢個人愈陌生,講既說話愈傷你心無顧你感受,係咪會變成同屋主搭台咁,愈無野講,甚至唔想同佢講野

無小朋友,可以好快選擇單身一走了之,有時諗佢無論生活大小都幫唔到我,係到都係拖累,形同虛設咁要呢d無價值既男人黎做咩,咩都係女人顧哂成頭家,諗埋將來,佢反而過得一日得一日算,完全無將來目標

每個人日夜出外打工,主要目的為乜呢。
返過來説,兩個人分工合作,下下兩個人做同一件事可以嗎,兩個人爭一個厠所肯定要一個人等啦。

冇細路就建議分開。一世人樓樓長……好慘。

引用:
原帖由 床上扁扁的手袋 於 2021-4-29 01:00 AM 發表

無小朋友,可以好快選擇單身一走了之,有時諗佢無論生活大小都幫唔到我,係到都係拖累,形同虛設咁要呢d無價值既男人黎做咩,咩都係女人顧哂成頭家,諗埋將來,佢反而過得一日得一日算,完全無將來目標

情感路上每個人都有可能會選擇錯誤 當發覺錯誤嘅時候認為分開係一個好嘅選擇,(GOAHEAD), 因為好有可能你會發覺你自己真正需要什麼 前面可以再有更幸福嘅人等著你

有人,我就是一個

引用:

知道左係死症既,又冇細路!早走早着啦!

引用:

你哋結婚幾耐?

引用:

事實很多已婚人都 想回復單身,包括小弟,當夜欄人靜,經過辛苦工作的一天,回家途中想都吾知為乜

引用:

如果無小朋友,可以好快選擇單身一走了之,有時諗佢無論生活大小都幫唔到我,係到都係拖累,形同虛設咁要呢d無價值既男人黎做咩,咩都係女人顧哂成頭家,諗埋將來,佢反而過得一日得一日算,完全無將來目標

揾小三開心下啦

揀多幾次

勉強無幸福

邊有圓人?? 你係唔係?? 除左黃藍無得溝埋外,睇唔到有嘜嘢係無得相就? 耐左無激情,耐左悶,一定會有?

結婚係痛苦的根源

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]