• 瀏覽: 32,271
  • 回覆: 160
  • 追帖: 6
之前提過撞到我胸個個男同事終於向我表白
佢話佢對我係有啲意思 佢上次好擔心我誤會佢係一個咸濕仔
所以佢先至打咁多字道歉 前晚我地收工後去左海旁行
佢問我可唔可以做佢女朋友 其實我都單身左年幾
佢亦都係一個人品唔錯 外表唔差 工作上進既男仔
我暫時同佢講 我想同佢了解下 暫時應承左
但係我有啲驚拍拖後被同事說三道四 有啲想Resign 然後好好同佢發展
大家有冇試過係返工地方 同同事喺埋一齊 係咪會好多是是非非

希望大家唔好再以咸濕角度去睇我講既野
我絕對冇呢個意思 我地兩個亦都係好純情

熱賣及精選
你累人輸錢啦,返到公司佢咪同啲同事講溝到然後收錢囉

引用:
原帖由 subming 於 2021-4-28 06:14 PM 發表

唔好將自己既愛情觀套落人地度

引用:
原帖由 我條腰好粗 於 28/4/2021 18:15 發表

唔好將自己既愛情觀套落人地度
你驚呀?有無覺得事情來得太快太急

引用:
原帖由 我條腰好粗 於 2021-4-28 06:09 PM 發表

但係我有啲驚拍拖後被同事說三道四 有啲想Resign 然後好好同佢發展
大家有冇試過係返工地方 同同事 ...
有無用你男人既胸肌幫佢乳交啊

引用:
原帖由 subming 於 2021-4-28 06:20 PM 發表

你驚呀?有無覺得事情來得太快太急
有少少啦~但對佢有Feel 又唔想miss左機會

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-4-28 06:27 PM 發表

有無用你男人既胸肌幫佢乳交啊
你試過? 可以?

如果影響到自己都係辭職比較好

hehe

引用:
原帖由 我條腰好粗 於 28/4/2021 18:27 發表

有少少啦~但對佢有Feel 又唔想miss左機會
緊係拖番慢d節奏啦

引用:
原帖由 我條腰好粗 於 2021-4-28 06:09 PM 發表

一路搵工,一路攪住地下情,搵到咪走law, 同一間公司是不太方便,有時想請假去旅行,公司未必批同時冇左兩個人,而且朝見口,晚見面,有好有唔好

基路難行。

依家辭職無咁快搵到工,為左佢唔值得

引用:

咁你鍾唔鍾意佢?

引用:
原帖由 subming 於 2021-4-28 06:14 PM 發表

正解,樓主呢單嘢已經上咗方向報,好多人睇到!10成10男仔同啲fren已經開賭局賭樓主係咪有意思!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]