• 瀏覽: 14,350
  • 回覆: 73
  • 追帖: 4
話說近排工作關係夜左收工。
琴日一返到屋企,老公第一句就問我一唔唔一齊沖涼 (做愛暗示啦)。我真係無名火起, 點解唔可以問我肚唔肚餓,攰唔攰, 諸如此類既問題先, 點解第一句就問我做唔做架。
我話 NO ,之後佢就嬲嬲嬲到今日都唔同我講野。
我真係想講粗口囉, 嬲飽佢啦

熱賣及精選
人生長跑,可以試吓溫柔啲拒絕,
今晚有啲攰,明天先
好肚餓,妳煮野食比我食飽先丫.....
簡單一句,效果差好遠

引用:
原帖由 半空中心的飛街 於 2021-4-27 11:37 PM 發表

琴日一返到屋企,老公第一句就問我一唔唔一齊沖涼 (做愛暗示啦)。我真係無名火起, 點解唔可以問我肚唔肚餓,攰唔攰, 諸如此類既問題先, 點解第一句就問我做唔做架。
放心
佢聽日係出邊食飽左就無事架啦

引用:
原帖由 youtryit8 於 2021-4-28 12:30 AM 發表

今晚有啲攰,明天先
簡單一句,效果差好遠
就係各自衹顧自己感受,才有咁多家庭不和,離婚。

引用:
原帖由 半空中心的飛街 於 2021-4-27 11:37 PM 發表

男人永遠下面思考唔諗人地攰唔攰
不過記得唔好拒絕得太多

其實佢問完你肚唔肚餓,攰唔攰,之後問你做唔做,你都係no架啦,跟住佢都係會嬲到今日

引用:
原帖由 辣豆 於 2021-4-28 06:37 AM 發表

就係各自衹顧自己感受,才有咁多家庭不和,離婚。
X 2

引用:

你地結左婚幾耐?

引用:

夫妻,何謂包容?

引用:
原帖由 youtryit8 於 2021-4-28 12:30 AM 發表

今晚有啲攰,明天先
簡單一句,效果差好遠
認同!都係想同你温韾下啫!男人用下便諗野架麻……

引用:

男人用下面諗野先,不過俾我都嬲!

老實講,做個愛連埋沖涼正常咪一粒鐘,點解成日嗌攰,香港啲女人日日耕田架咩?

拒絕嘅嘢,一次起兩次止好啦,第三次就算幾攰都要上呀。
否則冇第四次先嚟後悔就太遲

引用:
原帖由 三碌木 於 2021-4-28 09:14 AM 發表

老實講,做個愛連埋沖涼正常咪一粒鐘,點解成日嗌攰,香港啲女人日日耕田架咩?
Shopping、煲劇、打卡帖上FB、講電話講是非.... 就十個八個鐘都唔攰......

港女格!無計!!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-4-28 09:33 AM 發表

Shopping、煲劇、打卡帖上FB、講電話講是非.... 就十個八個鐘都唔攰......

港女格!無計!!
我係認真研究,大家都返工,除非你係體力勞動工種,否則文職都係咁上下體力消耗,扑野屌西重係多數男方主導,女方訓低享受,真係唔明。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]