• 瀏覽: 9,933
  • 回覆: 106
  • 追帖: 1
呢種事情肯定係聽女朋友嘅

熱賣及精選
有心唔使一定正日啦

唔一定要食飯吧 果日抽少少時間見個面送個禮囉

引用:
原帖由 HarrisLpm 於 2021-4-30 10:29 AM 發表

大家撞左一定係顧自己家人先,無得調時間的話咪分開食,呢D係常識

你女朋友嬲你係佢黐線,你比佢嬲到你質疑自己?好驚啊?咁就即係你都有問題囉
其實佢本身都有諗住同我媽媽食返餐,唉

約埋一齊食囉

引用:
原帖由 跑步冇帶鞋 於 2021-4-27 05:26 PM 發表

同女朋友拍拖差唔多一年,但都成日上佢度食飯,同佢媽媽開始熟,本身都諗住母親節買份禮物畀佢,但我女朋友琴日話佢媽媽已經預埋我母親節一齊食飯。我打咗個突,因為本身我屋企都會慶祝,年年我哋都會出街食,同埋今年仲要撞正我婆婆生日... 所以諗住中午去婆婆度同佢慶祝生日先,夜晚再慶祝完母親節。

本身諗住book 好餐廳再問女朋友會唔會嚟join,點知畀佢問返我轉頭,我當然話唔得,佢有話食個lunch都 ...
婆婆生日要出席! 頂多咪叫女朋友幾 auntie 食午飯...

引用:
原帖由 跑步冇帶鞋 於 2021-4-27 05:26 PM 發表

同女朋友拍拖差唔多一年,但都成日上佢度食飯,同佢媽媽開始熟,本身都諗住母親節買份禮物畀佢,但我女朋友琴日話佢媽媽已經預埋我母親節一齊食飯。我打咗個突,因為本身我屋企都會慶祝,年年我哋都會出街食,同埋今年仲要撞正我婆婆生日... 所以諗住中午去婆婆度同佢慶祝生日先,夜晚再慶祝完母親節。

本身諗住book 好餐廳再問女朋友會唔會嚟join,點知畀佢問返我轉頭,我當然話唔得,佢有話食個lunch都 ...
女朋友阿媽,又唔係老婆阿媽。咁都要問?

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」
其實大家夾到時間咪得囉 食飯都係心意 最緊要日常考順父母

我可以幫到你

一齊食,分兩圍,全部錢我負責

引用:

你死撚緊呀🤷🏼‍♂️

咁小事都問

甘都要問,食午餐 ,自己老母就食晚餐,甘快跪,有排你受丫師兄

時間係自己擠出嚟

輸到冇晒自信
引用:

女友,未過門。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]