• 瀏覽: 20,573
  • 回覆: 116
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 感冒餛飩 於 2021-4-27 04:26 PM 發表

夏天又到.... 又買bikini, 每天都係咁樣鬧交
著比我睇咪夠, 又要著到咁去沙灘 真係唔知醜
比班 friend 見到又話我條女著成咁...
做人真係好難, 想請問大家點樣可以防止悲劇發生

阻止佢唔好著出去

比大家知道個背景, 上年已經試過年bikin 露曬西,
(今年唔係林明禎我都唔知原來叫野外露出駱駝蹄....)
作為男友, 要點樣佢先唔會嬲? 點講會覺得我係愛 ...
你同佢一齊著比堅尼,咁你咪會成為全場蕉點,唔會有人睇佢囉~~

熱賣及精選
西都露埋 好野👍

命運非天定 成敗志在人
引用:
原帖由 感冒餛飩 於 2021-4-27 04:26 PM 發表

阻止佢唔好著出去

男人老狗公開著住件咁泳衣又係難睇啲嘅. 我好同情樓主.

引用:

阻止佢唔好著出去

咁你做乜唔搵個唔喜歡或者唔會去沙灘的女人?大把啦,我拍拖都從來冇呢d問題因為我知道我需要咩女人~

引用:
原帖由 bloodymartini 於 2021-4-27 05:27 PM 發表

Ching, 要變嘅係你嘅心態
時代唔同啦 開放啲
其實如果係咁佢應該搵個唔喜歡或者唔會去沙灘既女人,所以我從來冇呢個問題,因為我知道自己想要個咩女人

睇下又唔會蝕底既。

為左影相 有啲港女唔著都得 你呢件叫保守囉

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2021-4-28 04:00 AM 發表

其實如果係咁佢應該搵個唔喜歡或者唔會去沙灘既女人,所以我從來冇呢個問題,因為我知道自己想要個咩女人
好明顯個女人想勾引其他男人 姣精上身
如果知道自己男人唔鍾意 唔會年年都激佢一次
奉勸樓主,愛你嘅女人都會唔想下下想激嬲你
你諗下佢著到咁嘅目的為乜

引用:
原帖由 bloodymartini 於 2021-4-28 06:52 AM 發表

好明顯個女人想勾引其他男人 姣精上身
如果知道自己男人唔鍾意 唔會年年都激佢一次
奉勸樓主,愛你嘅女人都會唔想下下想激嬲你
你諗下佢著到咁嘅目的為乜
仲有,成日話而家唔露唔通到八十歲先露呢種根本係excuse

直接講你吃醋不希望她穿出去...看是否有效果

曄!個 model 4片pp

有設計感,但系……仲系睇睇其他嘅吧

no you,代表你系無法用簡單嘅框架所能詮釋嘅獨一無二嘅存在
如果樣正身材正,,真系無問題。。。男人有face,如果男人hold唔住先會甘。。

Oman~
Bikini唔sexy不如著潛水衣

你太保守

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]