• 瀏覽: 20,570
  • 回覆: 116
  • 追帖: 2
夏天又到.... 又買bikini, 每天都係咁樣鬧交
著比我睇咪夠, 又要著到咁去沙灘 真係唔知醜
比班 friend 見到又話我條女著成咁...
做人真係好難, 想請問大家點樣可以防止悲劇發生

阻止佢唔好著出去

比大家知道個背景, 上年已經試過年bikin 露曬西,
(今年唔係林明禎我都唔知原來叫野外露出駱駝蹄....)
作為男友, 要點樣佢先唔會嬲? 點講會覺得我係愛佢, 唔係話佢?
可唔可以教我點樣要點講先好... 你睇個model執過相都著到走曬位...
我係佢阿爸真係打死佢... 可惜我只係佢條仔...

一陣講唔中佢心入面個句
小小野又發晒脾氣.... 係怕左佢...
點樣勸佢好?

附件

IMG_2644.jpg(156.73 KB)

2021-4-27 04:26 PM

IMG_2642.jpg(126.5 KB)

IMG_2643.jpg(190.91 KB)

熱賣及精選
你同佢講:內衣👙同泳衣一線之差,視乎著係咩人身上

你女友咩身形, 無腰唔好著露臍.... 自暴其短

揚長避短

你都買件一樣嘅款著,佢見你咁騎尼,自然唔敢著

比基尼來講🤔🤔算好保守了

女仔角度睇都唔靚,你搵個女仔朋友出聲 有用過你講一千句

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-4-27 04:55 PM 發表

你都買件一樣嘅款著,佢見你咁騎尼,自然唔敢著
女人街個啲象底褲  一定分手

Ching, 要變嘅係你嘅心態
時代唔同啦 開放啲

好醜,個hip唔挺,冇馬甲線,冇筆直長腿,冇胸都唔適合,個model已經著得唔好睇

E 件係一件頭, 唔係bikini 喎, 仲要事業線都收埋.....

引用:
原帖由 感冒餛飩 於 2021-4-27 04:26 PM 發表

夏天又到.... 又買bikini, 每天都係咁樣鬧交
著比我睇咪夠, 又要著到咁去沙灘 真係唔知醜
比班 friend 見到又話我條女著成咁...
做人真係好難, 想請問大家點樣可以防止悲劇發生

阻止佢唔好著出去

比大家知道個背景, 上年已經試過年bikin 露曬西,
(今年唔係林明禎我都唔知原來叫野外露出駱駝蹄....)
作為男友, 要點樣佢先唔會嬲? 點講會覺得我係愛 ...
既然lucy露西都無問題 呢件就濕濕碎啦

普通泳衣一件,如果個個都唔着得 Sexy 啲,去海灘仲有咩意思!   

https://www.youtube.com/watch?v=5_784xBrECs

純粹覺得件衫真係麻麻地靚,你買過另一件畀佢啦

C9着

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]