• 瀏覽: 1,503
  • 回覆: 10
平時有冇食酵素/其他supplement?係咪真係work?

熱賣及精選
引用:
原帖由 香煎高榴槤 於 2021-4-23 04:47 PM 發表

平時有冇食酵素/其他supplement?係咪真係work?
USELESS

熄燈,鎖門,爆大鑊
酵素無用嘅

引用:
原帖由 香煎高榴槤 於 2021-4-23 04:47 PM 發表

真係 work !

真係 work,令到佢地賺到錢 !

真係 work,令到買的人,會比人笑 !

咁你地食咩

酵素和醋相似,同樣不適宜進食,因為它們有跟酒精一樣有乙醇,就是傷害肝臟。請多注意蘋果醋也不好,雖然是比普通醋好一點,但也同樣傷肝。倒不如吃個蘋果更保護肝臟。
但醋和酵素用來治療香港腳效果很好,只要堅持每天塗上一點,慢慢會控制住。但受限於潮濕天氣,很易復發。

引用:
原帖由 quo 於 2021-5-8 19:40 發表

酵素和醋相似,同樣不適宜進食,因為它們有跟酒精一樣有乙醇,就是傷害肝臟。請多注意蘋果醋也不好,雖然是比普通醋好一點,但也同樣傷肝。倒不如吃個蘋果更保護肝臟。
但醋和酵素用來治療香港腳效果很好,只要堅持每天塗上一點,慢慢會控制住。但受限於潮濕天氣,很易復發。
咁即係,
醋同酵素係外塗唔係內服?
呢啲真係唔曉。

引用:
原帖由 香煎高榴槤 於 2021-5-6 04:44 PM 發表

咁你地食咩
白藜蘆醇

我有食油糖餐控(抑制澱粉和脂肪吸收)和夜間酵素,個人認為比較適合減完肥後,恢復正常飲食和少少邪惡野都吾會暴肥,但要單靠佢瘦身就難點

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]