• 瀏覽: 12,802
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
話說老公由拍拖到依家都成條死魚咁,即使你主動或是無主動,佢巴不得唔想做,但係去叫雞就好精神,騙我話去返工加班,呢D咪叫區別囉,大佬啊,你咁鍾意出邊D女人就唔好結婚啦,害死人,我仲一直以為你性無能就唔敢逼你,以為你工作壓力大就比你訓飽飽唔阻你訓覺,我成日湊仔都累,有無性生活都無所謂,但係幾年你都成條死魚咁對我,我就非常確定你,需要外面女人,而不需要我,所以我唔離婚真係唔知係度挽留D乜.....我真係犯賤。

熱賣及精選
引用:
原帖由 我老公係雞蟲 於 2021-4-23 01:05 AM 發表

話說老公由拍拖到依家都成條死魚咁,即使你主動或是無主動,佢巴不得唔想做,但係去叫雞就好精神,騙我話去返工加班,呢D咪叫區別囉,大佬啊,你咁鍾意出邊D女人就唔好結婚啦,害死人,我仲一直以為你性無能就唔敢逼你,以為你工作壓力大就比你訓飽飽唔阻你訓覺,我成日湊仔都累,有無性生活都無所謂,但係幾年你都成條死魚咁對我,我就非常確定你,需要外面女人,而不需要我,所以我唔離婚真係唔知係度挽留D乜.....我真係 ...
如果你能夠接受無性愛婚姻生活嘅話,就原諒佢,任由佢叫雞,但記住唔好再比佢搞你,好高機率有性病。
佢唔掂你仲好,你惹到啲病,你會想x左佢。

如不能,請你放手,不要折磨雙方。

路係得兩條。

會唔會係你冇吸引力

引用:
原帖由 我老公係雞蟲 於 2021-4-23 01:05 AM 發表

話說老公由拍拖到依家都成條死魚咁,即使你主動或是無主動,佢巴不得唔想做,但係去叫雞就好精神,騙我話去返工加班,呢D咪叫區別囉,大佬啊,你咁鍾意出邊D女人就唔好結婚啦,害死人,我仲一直以為你性無能就唔敢逼你,以為你工作壓力大就比你訓飽飽唔阻你訓覺,我成日湊仔都累,有無性生活都無所謂,但係幾年你都成條死魚咁對我,我就非常確定你,需要外面女人,而不需要我,所以我唔離婚真係唔知係度挽留D乜.....我真係 ...
你拍拖時都係咁
咁仲怨乜?

你點知佢叫雞?

會唔會你老公發現左你有j 所以未死魚囉

你服務好啲米吾死魚lo

引用:

佢第一次屌你既時候就以經係死魚咁款??
定係佢屌嫌左,你又無打扮下吸引佢性慾
事關出面叫雞洗少少錢花款多又可以次次唔同女

引用:
原帖由 樹下地獄羊 於 2021-4-23 05:04 AM 發表

如果你能夠接受無性愛婚姻生活嘅話,就原諒佢,任由佢叫雞,但記住唔好再比佢搞你,好高機率有性病。
佢唔掂你仲好,你惹到啲病,你會想x左佢。

如不能,請你放手,不要折磨雙方。

路係得兩條。
分房訓最好屋企有兩個廁所,食都分開,可能安全啲

引用:

.咁講咪妳問題?

仲要講幾多次?

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 沉睡靚水管 於 2021-4-23 06:06 AM 發表

分房訓最好屋企有兩個廁所,食都分開,可能安全啲
最重要係洗衫要分開洗。

要自己好似古裝劇大婆咁,不問世事,由得阿二阿三服侍佢,自己掌管大鎖匙。

其實做到咁,真係繼續落去都無哂意思。

引用:

你需要學!做雞的技術。

家家有本難念的經

又好難怪你老公呀,佢日日返到屋企都係見到個男扮女嘅老婆係屋企,唔叫雞心同身理都唔平均呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右