• 瀏覽: 15,706
  • 回覆: 101
壺蘆係辟邪,驅鬼,你阿媽法力都唔弱喎!

熱賣及精選
引用:
原帖由 是弗貴 於 2021-4-22 11:48 AM 發表

我阿媽係一個超級迷信嘅人,成日喺屋企擺呢樣擺個樣,上個月我同女朋友有一段時間嘈交嘈得好緊要,最後嘈到佢話要分手,最後我地都真係分左手,但其實為左一啲好少既事。之後月頭有日我喺間房唔覺意發現個櫃底放左一個葫蘆,我即刻拎起問我阿媽呢舊野係咩黎,有咩作用,佢同我講話係拎黎摧旺的人緣,仲話係上個月開始放。我真心懷疑佢係咪放錯風水陣,點解旺完我人緣又會令我分手,而且我都唔覺得我人緣有好到。我嬲到即刻掉左隻葫 ...
似係自身問題大於風水喎⋯

xu迷信害人

你咁on9,分手都係好正常呀

引用:
原帖由 是弗貴 於 2021-4-22 01:16 PM 發表

佢亂咁擺 擺錯晒
你知擺錯曬?
即你對風水有研究。

引用:
原帖由 是弗貴 於 2021-4-22 01:17 PM 發表

我冇話自己唔相信 所以我先會覺得佢亂咁擺擺錯!
你搬出去,自己再擺風水陣,擺到同女友復合。😁😁😁

有錢就有風水.錢永遠向東流

引用:
原帖由 kennyfung 於 2021-4-22 07:16 PM 發表

唔覺意笑左
我直頭笑左

懶得就懶
咁擺下陣就會中六合彩啦

贊!

你又知擺錯

引用:
原帖由 是弗貴 於 2021-4-22 11:48 AM 發表

我阿媽係一個超級迷信嘅人,成日喺屋企擺呢樣擺個樣,上個月我同女朋友有一段時間嘈交嘈得好緊要,最後嘈到佢話要分手,最後我地都真係分左手,但其實為左一啲好少既事。之後月頭有日我喺間房唔覺意發現個櫃底放左一個葫蘆,我即刻拎起問我阿媽呢舊野係咩黎,有咩作用,佢同我講話係拎黎摧旺的人緣,仲話係上個月開始放。我真心懷疑佢係咪放錯風水陣,點解旺完我人緣又會令我分手,而且我都唔覺得我人緣有好到。我嬲到即刻掉左隻葫 ...
冇擺仲快分手。

迷信

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]