• 瀏覽: 3,307
  • 回覆: 41
  • 追帖: 2
墮胎會影響將來懷孕!
如曾經墮胎,請請人超渡靈嬰,讓祂早日輪迴,以免影響自身現在小朋友或家庭安寧(做多左唔怕,最怕做少左)🙏
流產雖然不是你作主動,但都需要處理,讓祂順利去應該去的地方!

熱賣及精選
引用:
原帖由 aidan2013 於 2021-4-21 07:55 PM 發表

如曾經墮胎,請請人超渡靈嬰,讓祂早日輪迴,以免影響自身現在小朋友或家庭安寧(做多左唔怕,最怕做少左)🙏
切勿生仔,窮人生仔正仆街!

神自然會照顧安排,神棍死開D啦

性本身就未至於係咁壞,
反而如果真係要做,
其實都有好多玩法至少唔至於搞出人命,
所以香討應該開返個性事區畀人交流下...

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
南無阿彌陀佛

引用:
原帖由 aidan2013 於 2021-4-21 07:55 PM 發表

墮胎會影響將來懷孕!
流產雖然不是你作主動,但都需要處理讓祂,讓祂順利去應該去的地方!
如果比人強奸成孕難道留下?

處理唔好鬼仔跟一世行衰運

流產得多 玄學d嚟講 被流產的胎兒 妒忌 能夠出生既小孩 所以弄到他們同樣流產命運 甚至生出嚟 怪胎

當你做多左,就會影響你信念。每次做多小小。人就會變神棍。。。落仔系唔好。但唔使下下講神講佛,不如話佢未來系點,全靠自己決定,因果。

引用:
原帖由 車站紅色的水樽 於 2021-4-22 12:09 AM 發表

處理唔好鬼仔跟一世行衰運
🙏

引用:
原帖由 超級大作業 於 2021-4-21 11:49 PM 發表

如果比人強奸成孕難道留下?
平心而論, 無安全措施嘅兩願性行為而造成嘅意外懷孕係比因姦成孕數目上多好多.

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
出嚟玩,要承擔後果!

引用:
原帖由 aidan2013 於 2021-4-22 03:38 PM 發表

🙏
假設 人地排好耐隊先輪迴做人 ,一句唔該就落咗人,人地咪慶囉,仲有喎 如果佢上世係自殺 排得仲耐 ,呢d百份百怨氣重,除時要落左佢d父母長期燒番野比佢當補償.

窮人生仔正仆街

墮胎可能會落地獄㗎!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]