• 瀏覽: 20,093
  • 回覆: 70
  • 追帖: 2
我同男朋友一直都唔怕講前度啲嘢,因為過咗去就係過咗去……
之前係IG見到張相講新生代演藝人,咪SEND比佢睇下,問下佢鐘意邊類型
點知佢應我「中間嗰個我大學嗰時同佢拍過拖,我一定係話佢靚啲架!哈哈哈!」
我睇返,中間嗰個就係早兩年好紅嘅「文青女神」……
我真係冇諗過我男朋友其中一個前女朋友會係明星 聽講佢大學嗰時間已經好紅,雖然佢哋好似唔係拍咗好耐拖,但係話晒都拍過拖,好難唔比較……
個女仔又打排球又高又瘦,唔係話特別靚但係好有氣質……

熱賣及精選
所以你都打算去拍三級片嗎?

係邊個?

附件

KlVqUMI9insJ4WAEX2w_Dui9jv5Y3M5lVmIWqFZiFqg.jpg(322.07 KB)

2021-4-21 04:53 PM

引用:
原帖由 MANDELING 於 2021-4-21 04:42 PM 發表

之前係IG見到張相講新生代演藝人,咪SEND比佢睇下,問下佢鐘意邊類型
點知佢應我「中間嗰個我大學嗰時同佢拍過拖,我一定係話佢靚啲架!哈哈哈!」
我睇返,中間嗰個就係早兩年好紅嘅「文青女神」…… :smile_27 ...
即係你男友那話兒放過入文青女神妹妹度

所以喺談論前任嗰陣,你嘅感覺系咩?

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-4-21 04:53 PM 發表

所以你都打算去拍三級片嗎?
????????????

引用:
原帖由 仲夏濃濃的達人 於 2021-4-21 05:03 PM 發表

所以喺談論前任嗰陣,你嘅感覺系咩?
冇乜特別,單純想知對方做過乜

引用:
原帖由 MANDELING 於 2021-4-21 04:42 PM 發表

我睇返,中間嗰個就係早兩年好紅嘅「文青女神」…… :smile_27 ...
你現在 贏咗 就得啦 ... 以前 ... 係夾既就吾會到你入位啦

不過 係人 都會變 ... 重點係 ... 成長 ... 你吾 成長 ... 對方 不斷成長 ... 你個位吾需要你放棄 ... 對方都會去另一個人身邊 ... 做好自己 ... 不斷成長 ... 最好係 一齊成長 ... 關係就一世 ... 除非你既另一半 係 廢柴 ... 咁你就吾好成長啦 ... 否則 有一日 你會 睇吾起佢 ... 你自己走。

不過 成長 總比 吾成長好 ... 因為 你自己 成長了 ... 你可以 決定 去留,就算對方吾要你 ... 你都仲有大世界 ... 如果你吾成長 ... 就係對方決定你既去留

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 gayroadhardwalk 於 2021-4-21 04:53 PM 發表

係邊個?
水默默

引用:
原帖由 gayroadhardwalk 於 2021-4-21 04:53 PM 發表

係邊個?
人妖打排球?

文青女神 高瘦 得一個

咁你係乜腥?

引用:

袁澧林?

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2021-4-21 05:01 PM 發表

即係你男友那話兒放過入文青女神妹妹度
唔一定做過

即係邊個

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]