• 瀏覽: 41,816
  • 回覆: 330
我阿妹今年22歲 其實佢讀緊中學 16歲已經學人拍拖 睇佢FB同IG成日都見佢打埋晒啲情情愛愛既野 學業又唔係特別好 屋企人都有同佢講過叫佢唔好成日情情塔塔 我初頭都諗青春期嘅少女係咁 可能中學畢左業好啲

但我發現沉醉於情愛好似係佢個性格咁 直頭不可分離 由佢中學畢業到而家 以我所知起碼都換過10幾廿次男朋友 上年最誇張 直頭換左5次男朋友 次次帶人上屋企都唔同男人 拍一兩個月就散 一係就佢自己唔鍾意人掟人 一係就玩玩下 講極都唔聽 左耳入右耳出 其實拍得拖我都預佢會發生埋性行為 所以我真係好想勸佢收心養性 但我勸佢唔到 究竟我地應該點做?

熱賣及精選
做女人做到咁博愛,佢真係好偉大

引用:
原帖由 qscwdvef 於 2021-4-21 04:08 PM 發表

做女人做到咁博愛,佢真係好偉大
唔知佢諗咩 但係我唔想講都講埋 佢真係濫交

女生太有愛心了 真是博愛

呢d冇咩得勸
得佢撞板瀨野大肚有性病,可能先會醒覺濫交係有問題
如果仲細 經濟未獨立都仲可以封鎖佢約束下

引用:
原帖由 小小螞蟻仔 於 2021-4-21 03:59 PM 發表

我阿妹今年22歲 其實佢讀緊中學 16歲已經學人拍拖 睇佢FB同IG成日都見佢打埋晒啲情情愛愛既野 學業又唔係特別好 屋企人都有同佢講過叫佢唔好成日情情塔塔 我初頭都諗青春期嘅少女係咁 可能中學畢左業好啲

但我發現沉醉於情愛好似係佢個性格咁 直頭不可分離 由佢中學畢業到而家 以我所知起碼都換過10幾廿次男朋友 上年最誇張 直頭換左5次男朋友 次次帶人上屋企都唔同男人 拍一兩個月就散 一係就 ...
22歲喇 大個㗎喇 隻眼開隻眼閉啦

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-4-21 04:16 PM 發表

呢d冇咩得勸
得佢撞板瀨野大肚有性病,可能先會醒覺濫交係有問題
如果仲細 經濟未獨立都仲可以封鎖佢約束下
明白 我就唔想佢大肚/生性病 講真個句 我暗中都有諗過佢會唔會曾經大肚過

引用:
原帖由 babyvvai 於 2021-4-21 04:25 PM 發表

22歲喇 大個㗎喇 隻眼開隻眼閉啦
始於係細妹 擔心佢 但真係搵唔到方法勸佢

Leave your 22-year-old sister alone

引用:
原帖由 小小螞蟻仔 於 2021-4-21 04:38 PM 發表

始於係細妹 擔心佢 但真係搵唔到方法勸佢
唔洗勸,買多D假狗放係屋企不同地方,例如茶几,雪櫃頂,廁所牙膏旁,露台花盆旁⋯⋯等佢隨時隨地可以攞黎玩,問題就自然解決

最緊要搞清楚邊個係BB既老豆.

引用:
原帖由 gayroadhardwalk 於 2021-4-21 05:04 PM 發表

最緊要搞清楚邊個係BB既老豆.
睬過你

引用:
原帖由 小小螞蟻仔 於 2021-4-21 04:38 PM 發表

明白 我就唔想佢大肚/生性病 講真個句 我暗中都有諗過佢會唔會曾經大肚過
自己過得快樂先最緊要 得閒咪先理下其他人

唔食多啲腸點知邊條啱自己?

引用:
原帖由 小小螞蟻仔 於 2021-4-21 03:59 PM 發表

但我發現沉醉於情愛好似係佢個性格咁 直頭不可分離 由佢中學畢業到而家 以我所知起碼都換過10幾廿次男朋友 上年最誇張 直頭換左5次男朋友 次次帶人上屋企都唔同男人 拍一兩個月就散 一係就 ...
證明屋企有家教…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]