• 瀏覽: 6,822
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
去高級餐廳聽住佢講一口流利既英文叫野食,真係好有型!
去旅行見到外國人,想問路或者傾計,見到佢講一口流利既英文應對,真係好勁!
去返工聽到男人用英文present,講到頭頭是道,真係好charm!

男人英文叻,真係屈機!

熱賣及精選
引用:
原帖由 瑪路 於 2021-4-21 02:39 PM 發表

去旅行見到外國人,想問路或者傾計,見到佢講一口流利既英文應對,真係好勁!
去返工聽到男人用英文present,講到頭頭是道,真係好charm!

男人英文叻,真係屈機!
如果八兩金咁嘅樣呢?

引用:
原帖由 瑪路 於 2021-4-21 02:39 PM 發表

男人英文叻,真係屈機!
如果國語叻呢?
"死人大陸仔 ......."

引用:

男人英文叻,真係屈機!
你本身英文好差?

好多品菊男都英文好叻

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:

男人英文叻,真係屈機!
佛鯨 香礦 鋸勞

come on baby! let me teach u english !

引用:
原帖由 琵琶 於 2021-4-21 15:09 發表

如果八兩金咁嘅樣呢?
女人講到尾都係想要錢

我係現代人
引用:
原帖由 tfortest 於 2021-4-21 15:39 發表

好多品菊男都英文好叻
全全

我係現代人
唔覺得

我英文都幾好, 咁我咪好型? 咁怪得之咁多女鍾意我.
可惜, 我只選了一個.
不過對我好忠心.

那英國美國的男人咪好高分😂

不認同

到最後咪又係講錢,才華未必可以當飯食!

日本總知

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]