• 瀏覽: 5,862
  • 回覆: 19
約左個傾左好耐嘅女仔出街,襯左成日衫,開心左成個禮拜,著到好靚仔咁同佢出去,食完野之後我見佢眼甘甘咁望住我,我望住佢果陣又唔敢望我咁,走果陣佢同我講,你仲有條菜渣有條攝左響門牙,之後佢就無再搵過我

熱賣及精選
諗起都尷尬...

男人老狗為拍拖
出街襯咗成日衫 😲

聽見都覺得尷尬

引用:
原帖由 沙田雀躍的結他 於 2021-4-21 10:27 AM 發表

約左個傾左好耐嘅女仔出街,襯左成日衫,開心左成個禮拜,著到好靚仔咁同佢出去,食完野之後我見佢眼甘甘咁望住我,我望住佢果陣又唔敢望我咁,走果陣佢同我講,你仲有條菜渣有條攝左響門牙,之後佢就無再搵過我
襯衫都要襯一日... 第一次約女出街?

笑左夠經典

真心好老尷

咁你之後同女仔出街仲有無攝菜

引用:
原帖由 沙田雀躍的結他 於 2021-4-21 10:27 AM 發表

佢唔再搵你,係因為你食飯奇姦,佢唔滿意你嘅談吐禮儀咋~~

冇事嘅,下次小心啲

27.
聽着都很尬

引用:
原帖由 tearrain90 於 2021-4-21 05:21 PM 發表

咁你之後同女仔出街仲有無攝菜
我果陣嬲到發誓唔會攝菜twice,去左箍牙,至此無再攝過

引用:
原帖由 沙田雀躍的結他 於 2021-4-22 11:01 AM 發表

我果陣嬲到發誓唔會攝菜twice,去左箍牙,至此無再攝過
邊間cool得咁好 好似好正咁

引用:
原帖由 Anthony.green 於 2021-4-22 01:17 PM 發表

邊間cool得咁好 好似好正咁
我問題唔大,整隱形姐,黎黎去去都係果幾間,我做zenyum

明顯你就唔夠吸引了。。有車有樓就算你再多幾條都唔影響你型。。

Oman~
貪平箍牙隨時牙都甩埋

自己上網搵下都知zenyum 果D中伏

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]