• 瀏覽: 7,236
  • 回覆: 22
我和男友長期分隔兩地,每天佢都要打兩次視頻畀我,放假了就返嚟睇我,畀我帶最中意嘅零食,好幸福嘅感覺,我哋會一直幸福下去,白頭偕老。

像水流年,往事皆空。 夢里落花,人生易逝。
熱賣及精選
引用:
原帖由 樓上懷舊人 於 2021-4-21 10:09 AM 發表

我和男友長期分隔兩地,每天佢都要打兩次視頻畀我,放假了就返嚟睇我,畀我帶最中意嘅零食,好幸福嘅感覺,我哋會一直幸福下去,白頭偕老。
基路難行

和空氣戀愛

引用:
原帖由 樓上懷舊人 於 2021-4-21 10:09 AM 發表

佢條丁仲甜呀

畀我帶最中意嘅KY,好幸福嘅感覺

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩
引用:

你阿媽冇俾零用錢你買零食?

引用:

畀我帶最中意嘅零食,好幸福嘅感覺,

🐶呀…

你男友同佢嘅男朋友比你更甜喎

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
0分重作。而家分隔兩地,點樣放假就返嚟睇你?

條丁甘甜小心糖尿病丫

有得睇冇得食,始終有日頂不住🤭🤭🤭

引用:

葡萄死人地咩?!

雙槍對決

大把香港人封關後未見過

貓狗?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]