• 瀏覽: 11,878
  • 回覆: 58
好多窮,冇咁窮都有既

有d住港島大型私人屋苑(with parents),有會所有lift直達地底停車場有24小時保安,冇咁窮

有d公屋仔,生得高大靚仔,執正d自己個樣,媾同邨公屋妹應該不太難

熱賣及精選
靚仔有feel好多

你講大話

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-4-20 07:47 PM 發表

好多窮,冇咁窮都有既

有d住港島大型私人屋苑(with parents),有會所有lift直達地底停車場有24小時保安,冇咁窮

有d公屋仔,生得高大靚仔,執正d自己個樣,媾同邨公屋妹應該不太難
人哋有無錢關你西事?

引用:
原帖由 望見忽然更新 於 2021-4-20 08:30 PM 發表

人哋有無錢關你西事?
最理想梗係各項指標都優秀,又高大又靚仔又有錢又健談又專一

彭于晏 姜濤 咁既樣

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-4-20 07:47 PM 發表

好多窮,冇咁窮都有既

你係bwm有棍小妹既基佬男友?

引用:

好多窮,冇咁窮都有既

你係bw你係bwm有j小姐既基佬男友?

香港真係好典型,好多中年男士唔做野或者打散工,一個月打幾日工,夠交公屋租同水電煤,夠錢買米就算,因為未結婚,冇老婆或仔女要養

女士就好勤力,因為冇男人養,要自己養自己

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-4-20 09:13 PM 發表

香港真係好典型,好多中年男士唔做野或者打散工,一個月打幾日工,夠交公屋租同水電煤,夠錢買米就算,因為未結婚,冇老婆或仔女要養

女士就好勤力,因為冇男人養,要自己養自己
你意思香港女人工資唔夠男人多?佢地只需做幾日,女性就要好勤力先可以養到自己?

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-4-20 09:38 PM 發表

你意思香港女人工資唔夠男人多?佢地只需做幾日,女性就要好勤力先可以養到自己?
唔係咁意思

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-4-20 09:38 PM 發表

黃L文宣分化串人post

公屋仔咪同返公屋妹囉

公屋仔搵公屋妹有直接關係架咩

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2021-4-20 10:58 PM 發表

公屋仔搵公屋妹有直接關係架咩
公屋仔如果有本事,媾到個私樓女,居屋女,咁都OK既

狗龍瘡呉肛症,腸和系李卡誠都係入贅,靠老婆發達

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-4-20 11:39 PM 發表

公屋仔如果有本事,媾到個私樓女,居屋女,咁都OK既

狗龍瘡呉肛症,腸和系李卡誠都係入贅,靠老婆發達
一定要私樓 公屋 居屋架咩, 韓國 台灣 日本 巴拿馬 唔得架咩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]