• 瀏覽: 785
  • 回覆: 13
我都幾勤力保養個樣,所以尚算keep得唔錯,好多人都估唔到我幾多歲,以為我仲好後生,不過反而好似身體既皮膚仲顯齡,尤其手臂肚皮位同大脾位,平時著住衫箍住就唔係好覺,一除衫就見到鬆弛得好勁,可以做咩身體保養?

熱賣及精選
gym

27.
除非你有好多錢,如果唔係機好燒錢

27.
引用:
原帖由 Kinnwia 於 2021-4-20 03:20 PM 發表

我都幾勤力保養個樣,所以尚算keep得唔錯,好多人都估唔到我幾多歲,以為我仲好後生,不過反而好似身體既皮膚仲顯齡,尤其手臂肚皮位同大脾位,平時著住衫箍住就唔係好覺,一除衫就見到鬆弛得好勁,可以做咩身體保養?
宜加係咪有d咩拉皮機可以做下? 好似做facial咁幫身體拉番firm

引用:
原帖由 chankristy 於 2021-4-21 02:22 PM 發表

宜加係咪有d咩拉皮機可以做下? 好似做facial咁幫身體拉番firm
有d咁既機㗎咩?work唔work㗎?身體咁大個範圍會唔會好貴?

引用:
原帖由 Kinnwia 於 2021-4-22 04:55 PM 發表

有d咁既機㗎咩?work唔work㗎?身體咁大個範圍會唔會好貴?
有,work但好短時間+好少效果

27.
引用:
原帖由 Kinnwia 於 2021-4-20 03:20 PM 發表

運動是身體保養之一。

身體好, 皮膚也會好。

鬆弛, 隨年齡增長。都會鬆弛。有運動, 拉筋。好少少。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
運動行最有效

除非你有好多錢,如果唔係機好燒錢

冇做過,我感覺運動吧

引用:
原帖由 Kinnwia 於 2021-4-22 04:55 PM 發表

我keep住做開個部emtone就係咁, 唔太貴, 千幾左右1次可以令身體皮膚底層增生膠原 令皮膚firm番, 做既範圍大D, 感覺比做面平DD

我主要做運動為主,都有做下機

引用:
原帖由 glory.bb 於 2021-4-23 02:24 PM 發表

我keep住做開個部emtone就係咁, 唔太貴, 千幾左右1次可以令身體皮膚底層增生膠原 令皮膚firm番, 做既範圍大D, 感覺比做面平DD
我見個beauty gp都有講過 我都想去試下做 除左個樣 身體夠firm都好緊要XD

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]