• 瀏覽: 18,834
  • 回覆: 106
  • 追帖: 1
同老公結婚7年,女都已經4歲,我同一個媽咪在小朋友play group認識,交換電話,我哋都有私下約埋俾小朋友見面玩玩,小朋友玩,大人傾計,詳談之下,先知佢有小黃,嗰刻覺得佢老公好慘,有次去佢屋企玩,終於見到佢老公,好高大,好charming,嗰刻真係俾佢吸引咗,有次佢帶小朋友出嚟玩玩,我哋坐埋一邊傾計,原來佢係ABC,因為我都留學外國,所以同佢好好傾,大家都係同區工作,有時約埋食午餐,我同佢到咗每日WhatsApp 大家嘅程度,有時夜晚入洗手間沖涼前都會傾兩句,佢有時會口花花撩我VC,但我一直拒絕!但傾完又後悔冇同佢VC,原來沉咗一個人係咁辛苦!
有時我會同自己講要停,但轉頭又會睇佢有冇online.

熱賣及精選
有小黃是什麼意思?

Don’t forget your responsibilties...

呢個系要准備出軌了咩?

引用:
原帖由 aidan2013 於 2021-4-20 03:08 PM 發表

有小黃是什麼意思?
😑

引用:
原帖由 燊輝 於 2021-4-20 03:20 PM 發表

Don’t forget your responsibilties...
知道呀!清醒時好清楚!亂時個人好亂!😩

引用:
原帖由 人妻在外地2 於 2021-4-20 03:37 PM 發表

知道呀!清醒時好清楚!亂時個人好亂!😩
即係您唔清楚您自己的權責囉
家庭就係家庭,朋友再好都永遠只會係朋友。
您冇清楚定義,所以咪心亂如麻。

引用:
原帖由 aidan2013 於 2021-4-20 03:08 PM 發表

有小黃是什麼意思?
樓主底底有小小黃尿漬,可能失禁。

引用:
原帖由 燊輝 於 2021-4-20 03:52 PM 發表

即係您唔清楚您自己的權責囉
家庭就係家庭,朋友再好都永遠只會係朋友。
您冇清楚定義,所以咪心亂如麻。
樓主更清楚咩叫SP

引用:
原帖由 人妻在外地2 於 2021-4-20 02:43 PM 發表

同老公結婚7年,女都已經4歲,我同一個媽咪在小朋友play group認識,交換電話,我哋都有私下約埋俾小朋友見面玩玩,小朋友玩,大人傾計,詳談之下,先知佢有小黃,嗰刻覺得佢老公好慘,有次去佢屋企玩,終於見到佢老公,好高大,好charming,嗰刻真係俾佢吸引咗,有次佢帶小朋友出嚟玩玩,我哋坐埋一邊傾計,原來佢係ABC,因為我都留學外國,所以同佢好好傾,大家都係同區工作,有時約埋食午餐,我同佢到咗 ...
難得有第二春,唔好比佢停,錯過你就後悔,點都試下,啱咪還自己心願,唔啱當發埸夢。

引用:

有小黃是什麼意思?
痾尿無清理好,成日攪到底褲小黃

引用:

有小黃是什麼意思?
應該係有小王⋯⋯比小三多左一條嘢.....你話係乜

引用:
原帖由 人妻在外地2 於 2021-4-20 02:43 PM 發表

同老公結婚7年,女都已經4歲,我同一個媽咪在小朋友play group認識,交換電話,我哋都有私下約埋俾小朋友見面玩玩,小朋友玩,大人傾計,詳談之下,先知佢有小黃,嗰刻覺得佢老公好慘,有次去佢屋企玩,終於見到佢老公,好高大,好charming,嗰刻真係俾佢吸引咗,有次佢帶小朋友出嚟玩玩,我哋坐埋一邊傾計,原來佢係ABC,因為我都留學外國,所以同佢好好傾,大家都係同區工作,有時約埋食午餐,我同佢到咗 ...
你在香港還是外地 ? 
睇你既描述,你好快就會出軌了,因為人夫都對你有意思,只要你願意兩隻手就拍得響啦。
小黃,VC,係咩意思呢 ?

What is VC?

RT
,小黃,VC, ABC, AIDS, HPV

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]