• 瀏覽: 29,158
  • 回覆: 121
唔好俾你老公知,同佢屌個閪,正呀

準備做千古罪人

引用:
原帖由 炮友 於 2021-4-21 10:41 AM 發表
之前個貼就結婚10年!依家就結婚七年!你有好多老公喎⋯⋯
講故唔好駁故

善惡到頭終有報

樓主有冇興趣做作家, 一睇就知呢個post會爆起

引用:
原帖由 藍天白雲雪山 於 2021-4-20 16:07 發表

應該係有小王⋯⋯比小三多左一條嘢.....你話係乜
神解釋。  笑死

引用:
原帖由 人妻在外地2 於 2021-4-20 14:43 發表
同老公結婚7年,女都已經4歲,我同一個媽咪在小朋友play group認識,交換電話,我哋都有私下約埋俾小朋友見面玩玩,小朋友玩,大人傾計,詳談之下,先知佢有小黃,嗰刻覺得佢老公好慘,有次去佢屋企玩,終於見到佢老公,好高大,好charming,嗰刻真係俾佢吸引咗,有次佢帶小朋友出嚟玩玩,我哋坐埋一邊傾計,原來佢係ABC,因為我都留學外國,所以同佢好好傾,大家都係同區工作,有時約埋食午餐,我同佢到咗 ...
樓主,千乞冇放棄繼續發展落去,因為一個結咗婚嘅女人好難揾到心目中嘅第二春,唔系第日老咗之後,當你回頭諗起呢段感情會非常非常後悔,因為你唔試係唔知有幾快樂幾美麗嘅感覺!鼓勵你一定要試,除非你對自己嘅吸引力冇信心

咁做就破壞二個家庭嘅啦!

引用:
原帖由 人妻在外地2 於 2021-4-20 02:43 PM 發表
同老公結婚7年,女都已經4歲,我同一個媽咪在小朋友play group認識,交換電話,我哋都有私下約埋俾小朋友見面玩玩,小朋友玩,大人傾計,詳談之下,先知佢有小黃,嗰刻覺得佢老公好慘,有次去佢屋企玩,終於見到佢老公,好高大,好charming,嗰刻真係俾佢吸引咗,有次佢帶小朋友出嚟玩玩,我哋坐埋一邊傾計,原來佢係ABC,因為我都留學外國,所以同佢好好傾,大家都係同區工作,有時約埋食午餐,我同佢到咗 ...
苗條熟女君子好求

了解多一陣先啦

👍👍

引用:
原帖由 kwma 於 2021-4-23 05:49 PM 發表

苗條熟女君子好求
學到野

小黃有冇小藍

Play swap partner lor. Your husband and his wife.