• 瀏覽: 29,157
  • 回覆: 121
引用:
原帖由 今天不安的路人 於 2021-4-21 05:21 PM 發表

講得好啱!人地老婆有外遇,但可能個老公都已經冇所謂……又或者個老公在外邊都有人……見同你啱傾又唔洗上身多條傻婆flirt又有乜所謂!呢D男人先係有心機
咪係,有個傻婆玩吓!男人又冇蝕嘅!男人就玩完就算,人哋男人頭家不知仲幾穩幾好幾幸福呀!
你女人嚟嘅!玩唔起感情, 一陣走去同人哋認真,玩到你自己頭家都散埋,真係喊都唔喊唔返呀!

思想已出軌,不要賴顏色吧!

離婚,然後嫁比佢,兩個人的事,變成傷害兩個家庭的事,我有錢原嘢,但刀要五比錢去偷,因為自己開心。係咪咁?點解最初要結?

引用:
原帖由 人妻在外地2 於 2021-4-20 02:43 PM 發表
同老公結婚7年,女都已經4歲,我同一個媽咪在小朋友play group認識,交換電話,我哋都有私下約埋俾小朋友見面玩玩,小朋友玩,大人傾計,詳談之下,先知佢有小黃,嗰刻覺得佢老公好慘,有次去佢屋企玩,終於見到佢老公,好高大,好charming,嗰刻真係俾佢吸引咗,有次佢帶小朋友出嚟玩玩,我哋坐埋一邊傾計,原來佢係ABC,因為我都留學外國,所以同佢好好傾,大家都係同區工作,有時約埋食午餐,我同佢到咗 ...
扑野未?

引用:
原帖由 人妻在外地2 於 2021-4-20 02:43 PM 發表
同老公結婚7年,女都已經4歲,我同一個媽咪在小朋友play group認識,交換電話,我哋都有私下約埋俾小朋友見面玩玩,小朋友玩,大人傾計,詳談之下,先知佢有小黃,嗰刻覺得佢老公好慘,有次去佢屋企玩,終於見到佢老公,好高大,好charming,嗰刻真係俾佢吸引咗,有次佢帶小朋友出嚟玩玩,我哋坐埋一邊傾計,原來佢係ABC,因為我都留學外國,所以同佢好好傾,大家都係同區工作,有時約埋食午餐,我同佢到咗 ...
重回正軌吧🙏

引用:
原帖由 炮友 於 2021-4-21 10:41 AM 發表
之前個貼就結婚10年!依家就結婚七年!你有好多老公喎⋯⋯
咁都俾你被發現  Lihi Lihi

咁樣落去,你老公仲慘!

引用:
愛情 和 生活 係要分清楚

引用:
妳係一隻狗乸🤷🏼‍♂️

引用:
屌西都要問人?
女都4歲,問下個女,要唔要新老豆。
順便教埋個女,偷食最方便係好朋友個老公。

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2021-4-22 02:34 AM 發表

妳係一隻狗乸🤷🏼‍♂️
和平共處🙏

簷前滴水

吓,你上年先話同老公結婚10年個仔8歲。點解依家變咗只係結咗婚7年?個仔變咗個女?仲要8歲變咗4歲?

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29015606&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

麻煩出膠post前都睇返自己之前出過嘅其他膠post

引用:
原帖由 燊輝 於 2021-4-20 03:20 PM 發表
Don’t forget your responsibilties...
膠post不要太認真

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29015606&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

引用:
原帖由 Berlinetta 於 2021-4-20 03:59 PM 發表

難得有第二春,唔好比佢停,錯過你就後悔,點都試下,啱咪還自己心願,唔啱當發埸夢。
膠post不要太認真

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]