• 瀏覽: 29,156
  • 回覆: 121
離sp 不遠

顧好頭家先,理得人家老婆有小黃小李定小陳喎!

點沉都好,都仲係要顧好頭家先,人哋老公就算點樣口花花嚟撩你,都係因為你係人妻唔上身又免費嘅咋!玩吓你又何妨啫!唔玩白唔玩喎!男人冇蝕抵㗎!

你再沉落去,你估個男人會為咗你離婚咩!搞笑㗎!發夢都要保持幾分清醒添呀!真㗎!免得你毀咗你自己頭家之時,人哋睇戲咁睇呀!

慢慢培養

引用:
原帖由 人妻在外地2 於 2021-4-20 02:43 PM 發表
同老公結婚7年,女都已經4歲,我同一個媽咪在小朋友play group認識,交換電話,我哋都有私下約埋俾小朋友見面玩玩,小朋友玩,大人傾計,詳談之下,先知佢有小黃,嗰刻覺得佢老公好慘,有次去佢屋企玩,終於見到佢老公,好高大,好charming,嗰刻真係俾佢吸引咗,有次佢帶小朋友出嚟玩玩,我哋坐埋一邊傾計,原來佢係ABC,因為我都留學外國,所以同佢好好傾,大家都係同區工作,有時約埋食午餐,我同佢到咗 ...
你係為乜同佢傾先,你屋企嗰件唔夠好?定係佢口花花氹得你開心先?
大前提係佢撩你,如果你唔應佢或者轉話題,咁就唔會駁到落去啦!

引用:
原帖由 manhoxyz 於 2021-4-20 11:37 PM 發表
人同狗嘅分別係邊度?世界最壞罪名,叫太易動情!
係太易發情

今時今日好多出軌人妻

之前個貼就結婚10年!依家就結婚七年!你有好多老公喎⋯⋯

香港西發作? 用愛膚堅啦

淫茜

引用:
原帖由 seiko1 於 2021-4-20 04:16 PM 發表

你在香港還是外地 ? 
睇你既描述,你好快就會出軌了,因為人夫都對你有意思,只要你願意兩隻手就拍得響啦。
小黃,VC,係咩意思呢 ?
何止拍得響 仲啪啪聲

家家有本難念的經。唔好沉迷就得。

引用:
原帖由 藍天白雲雪山 於 2021-4-20 04:07 PM 發表

應該係有小王⋯⋯比小三多左一條嘢.....你話係乜
我估係三一萬能俠,如果唔係,應該係奸夫

玩甘大?玩自己朋友既老公?

引用:
原帖由 moneycash 於 2021-4-21 04:02 AM 發表
顧好頭家先,理得人家老婆有小黃小李定小陳喎!

點沉都好,都仲係要顧好頭家先,人哋老公就算點樣口花花嚟撩你,都係因為你係人妻唔上身又免費嘅咋!玩吓你又何妨啫!唔玩白唔玩喎!男人冇蝕抵㗎!

你再沉落去,你估個男人會為咗你離婚咩!搞笑㗎!發夢都要保持幾分清醒添呀!真㗎!免得你毀咗你自己頭家之時,人哋睇戲咁睇呀!
講得好啱!人地老婆有外遇,但可能個老公都已經冇所謂……又或者個老公在外邊都有人……見同你啱傾又唔洗上身多條傻婆flirt又有乜所謂!呢D男人先係有心機

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]