• 瀏覽: 28,584
  • 回覆: 164
  • 追帖: 4
有無人有同感香港男人好苦命?
10個9個港女出街食飯買嘢唔帶銀包, 老奉男朋友埋單比錢,
自己張信用卡個個月還 min pay,
聽過有師兄借信用卡比女朋友坐 Uber
聽落已經苦過 dee dee
今次個故仔仲離譜. 港女愛名牌包包, 用阿爸阿媽錢又嫌男友窮, 大家點睇?

[轉] 大學生買Chanel瘋狂網購碌爆卡 月欠$2萬再碌父母信用卡嫌男友窮
https://topick.hket.com/article/2935392/

熱賣及精選
放棄治療

引用:
原帖由 人造心臟 於 2021-4-20 11:58 AM 發表

今次個故仔仲離譜. 港女愛名牌包包, 用阿爸阿媽錢又嫌男友窮, 大家點睇?

[轉] 大學生買Chanel瘋狂網購碌爆卡 月欠$2萬 ...
開了AC五年

等到今日才出帖

你肯定有幾百個AC

引用:
原帖由 人造心臟 於 2021-4-20 11:58 AM 發表

[轉] 大學生買Chanel瘋狂網購碌爆卡 月欠$2萬 ...
比你識到,又見過一兩次,都應知咩料。咁都去馬?

只能說是抵死了。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」

引用:

你係個男定女

引用:
原帖由 Berlinetta 於 2021-4-20 12:35 PM 發表

開了AC五年

等到今日才出帖

你肯定有幾百個AC
比你周到!

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-20 12:45 PM 發表

你係個男定女
我唔信港女明白男人之苦

引用:
原帖由 jimmyho2006 於 2021-4-20 12:43 PM 發表

比你識到,又見過一兩次,都應知咩料。咁都去馬?

只能說是抵死了。
往往世上有師兄甘願沈船.......

其實一樣有女仔好獨立, 同男友食飯都計得好清楚~~~但又被男友話唔親密、冷淡.

引用:

有無人有同感香港男人好苦命? 我係女, 唔覺得香港男人好命苦, 事實係做香港人本身就係件苦事~
10個9個港女出街食飯買嘢唔帶銀包, 老奉男朋友埋單比錢, 我可能係剩低果個喎, 我由未結婚到結左婚, 好多時都我俾錢埋單~
自己張信用卡個個月還 min pay, 個個月還MIN PAY啲利息好融架, 白痴先會還MIN PAY~
聽過有師兄借信用卡比女朋友坐 Uber 我老公UBER ACCOUNT係用我信用咭
聽落已經苦過 dee dee 有冇覺得我好可憐?
今次個故仔仲離譜. 港女愛名牌包包, 用阿爸阿媽錢又嫌男友窮, 大家點睇? 唔明點解要用名牌, 春季買左個, 夏季就OUT, 夏季又買一個, 秋天又OUT, 聽見都覺得辛苦~

提示: 違規內容已被屏蔽
最好就係AA

引用:

其實,港女窄乾男友,冇問題。
問題係窄乾仲要結婚先攪笑。

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右