• 瀏覽: 1,439
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
大家通常會去一啲比較有名氣嘅大型美容院,定係一啲細啲嘅小型美容院?

我自己就去開小型,因為好怕大型美容院個種hard sell

熱賣及精選
睇下做咩FACIAL啦! 有d機大公司先係正貨

我都係去小型,始終大型好難避免hard sell

引用:
原帖由 RReenn 於 2021-4-20 07:36 AM 發表

睇下做咩FACIAL啦! 有d機大公司先係正貨
我自己係佐敦一間美容院做pico,最緊要冇hard sell舒服好多

引用:
原帖由 kalai2021 於 2021-4-20 07:54 AM 發表

我都係去小型,始終大型好難避免hard sell
我都有同感

引用:
原帖由 江南難吃的碼頭 於 2021-4-20 12:45 PM 發表

我自己係佐敦一間美容院做pico,最緊要冇hard sell舒服好多
去過細美容院,老闆娘一邊做一邊sell添,唔知咩機話係美國hifu,當我唔識咁,ulthera要醫生打架喎!

引用:
原帖由 RReenn 於 2021-4-20 01:00 PM 發表

去過細美容院,老闆娘一邊做一邊sell添,唔知咩機話係美國hifu,當我唔識咁,ulthera要醫生打架喎!
我做個間叫Eden Beauty Center,都係單次收費,做完就走

鍾意細美容院多啲!

引用:
原帖由 江南難吃的碼頭 於 2021-4-20 02:26 PM 發表

我做個間叫Eden Beauty Center,都係單次收費,做完就走
咁啱!我都做開呢間喎!成日都返去做facial!手勢好好!
最近都心郁郁想做Pico🤔
你覺得效果好唔好啊🤩

廣告?

27.
引用:
原帖由 江南難吃的碼頭 於 2021-4-20 02:26 PM 發表

pico是用那部機?是正貨機嗎?

引用:
原帖由 babylima 於 2021-4-21 04:56 AM 發表

廣告?
好明顯啦

引用:
原帖由 babylima 於 2021-4-21 04:56 AM 發表

廣告?
冇廣告,之前有係大型美容院做過機,有對比先咁講

引用:
原帖由 RReenn 於 2021-4-21 09:13 AM 發表

pico是用那部機?是正貨機嗎?
pico 有好多種,數之不盡

27.
引用:
原帖由 babylima 於 2021-4-21 08:22 PM 發表

pico 有好多種,數之不盡
pico 係有好多種, 咁你地入晒咁多? 咪仲勁過大美容院

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]