• 瀏覽: 10,248
  • 回覆: 87
  • 追帖: 1
同佢一齊咁耐 發現佢成日都阿媽前阿媽後 開始個陣覺得佢係孝順 尊重阿媽 但慢慢發現有D低B 去U記買條褲都要問阿媽俾意見 以前去旅行買機票之前又話要Confirm阿媽先 佢唔係18 22 都就快30歲 想點 咁大個人係咪真係咩都要問阿媽批准 感覺好廢+群腳仔 就嚟連性生活都要問佢阿媽拎意見

熱賣及精選
引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-4-19 03:19 PM 發表

同佢一齊咁耐 發現佢成日都阿媽前阿媽後 開始個陣覺得佢係孝順 尊重阿媽 但慢慢發現有D低B 去U記買條褲都要問阿媽俾意見 以前去旅行買機票之前又話要Confirm阿媽先 佢唔係18 22 都就快30歲 想點 咁大個人係咪真係咩都要問阿媽批准 感覺好廢+群腳仔 就嚟連性生活都要問佢阿媽拎意見
咁佢同男人拍拖得唔得到佢阿媽同意呀?

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-4-19 03:19 PM 發表

咁佢追你之前,其實都無阿媽架!

現在有女朋友了。。。買底褲做咩唔問你了? 睇你中意咩款。咩色

卜野都要問下阿媽點卜。。。30歲唔系無腦了。

Oman~
百行以孝為先,

引用:
原帖由 Berlinetta 於 2021-4-19 03:29 PM 發表

咁佢同男人拍拖得唔得到佢阿媽同意呀?
你個陣同男人結婚既時候 你阿媽點講?

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-4-19 03:52 PM 發表

你個陣同男人結婚既時候 你阿媽點講?
原來又係男扮女開帖

引用:
原帖由 Berlinetta 於 2021-4-19 04:03 PM 發表

原來又係男扮女開帖
你覺唔覺得你自己有啲九唔搭八?

引用:

揀另一半的話,最忌
男 : 媽寶男
    渣男
女 : 伏(扶)弟魔
    公主病
    渣女
    戲精

引用:

佢同妳一齊有冇講話對妳有戀母感覺先

你嘅吸引力唔夠佢阿媽

引用:
原帖由 alexander.shum 於 2021-4-19 04:33 PM 發表

揀另一半的話,最忌
男 : 媽寶男
    渣男
女 : 伏(扶)弟魔
    公主病
    渣女
    戲精
以前以為佢孝順 後尾先知原來係廢

引用:

佢有無問啊媽,
點做,可能會入錯咗!

孝順同裙腳係兩回事。

阿媽寶男,婚後最易嗌交嘅。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]