• 瀏覽: 2,866
  • 回覆: 27
如題

熱賣及精選
大人定細路? 依家好多成人online 主要係英文交談, 我見啲片都幾funny.

最好唔好網課,孩子本嚟玩心就大,加上電子產品嘅誘惑,孩子無法集中精力

WSE & British Council 全外籍老師, 氣氛比較輕鬆.

引用:
原帖由 異域少盒子 於 2021-4-19 03:51 PM 發表

大人定細路? 依家好多成人online 主要係英文交談, 我見啲片都幾funny.
唔係呀, for 小朋友.

引用:
原帖由 JackyMahk 於 2021-4-20 11:33 AM 發表

WSE & British Council 全外籍老師, 氣氛比較輕鬆.
但黎2間我覺得貴喎. 我呢排搭巴士見到有間叫Dr i kids有冇補過嗎?

引用:
原帖由 PangPong 於 2021-4-20 12:34 PM 發表

唔係呀, for 小朋友.
咁小朋友多數都分拼音同文法啦.

引用:
原帖由 今天美麗 於 2021-4-20 01:45 PM 發表

但黎2間我覺得貴喎. 我呢排搭巴士見到有間叫Dr i kids有冇補過嗎?
我仔仔就係補緊Dr i kids 佢地有分時本地同外國老師,  利申:香港老師 上文法班. 覺得唔錯但始終語文都要時間浸, 唔得成效. 反正小朋友上得OK, 希望可以補返無返學啲野.

引用:
原帖由 中午滴滴貓奴 於 2021-4-21 11:42 AM 發表

我仔仔就係補緊Dr i kids 佢地有分時本地同外國老師,  利申:香港老師 上文法班. 覺得唔錯但始終語文都要時間浸, 唔得成效. 反正小朋友上得OK, 希望可以補返無返學啲野.
收費貴唔貴呀? 同埋點解揀本地老師既? 一般都應該prefer外籍老師比較native.

可以補返無返學啲野

引用:
原帖由 PangPong 於 2021-4-21 12:42 PM 發表

收費貴唔貴呀? 同埋點解揀本地老師既? 一般都應該prefer外籍老師比較native.
拼音我係揀外藉老師但文法要理解我怕阿仔唔明,
覺得本地老師解釋佢會容易吸收,
因為我仔已經小學3年班, 佢英文唔多夠班.
其實Online 1對1補 本地同外國老師都係2xx 相差幾十蚊only.

引用:
原帖由 PangPong 於 2021-4-19 02:34 PM 發表

如題
我揾個外藉老師一個月上門一次!另每星期online zoom, 而家全班英文最叻

引用:
原帖由 PangPong 於 2021-4-21 12:42 PM 發表

我見依家好似做緊優惠

引用:
原帖由 哪singh 於 2021-4-26 10:29 AM 發表

我揾個外藉老師一個月上門一次!另每星期online zoom, 而家全班英文最叻
咩內容玩法? 同埋小朋友幾大?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]