• 瀏覽: 13,360
  • 回覆: 102
係交友app認識下, 同呢個男朋友一齊左差唔多4個幾月
佢個人好細心,又搞笑,成日都逗我笑,同佢一齊好開心。
但係我唔知點解佢好鐘意扮狗吠....................
初頭只會係我地獨處個陣扮,家下係進化到係公眾地方都會扮囉
問佢我地食呢個餐廳好唔好,佢大大聲係度汪!
最慘既係佢覺得自己咁樣好得意.........
救命,佢唔醜我都覺得好樣衰.
唔知係唔係我之前睇日劇個陣係咁話男主角扮狗仔好可愛,令佢咁樣睇唔開囉..

人地男主角靚仔好多,而且人地都係做戲囉....

熱賣及精選
我有叫佢唔好扮架!
點知佢用汪去回應我
我真心覺得佢係覺得好好玩囉

呢個交友app係邊?介紹下我又識番個

引用:
原帖由 樂天思娜 於 2021-4-19 11:13 AM 發表

但係我唔知點解佢好鐘意扮狗吠....................
唔知係唔係我之前睇日劇個 ...
咁佢狗仔式嗰陣時,係咪都係會一路推時一路汪㗎!?

名乎其實.......狗公

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩
引用:
原帖由 樂天思娜 於 2021-4-19 11:13 AM 發表

唔知係唔係我之前睇日劇個 ...
你扮番狗乸咪得!

真。狗公

為免被感染,提前打瘋狗針

兩隻狗公

叼。。。你甘晒個男朋友。。你都唔方系好人啦。。

Oman~
引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2021-4-19 01:17 PM 發表

名乎其實.......狗公
我就係mind 呢樣囉.....
扮貓都唔會比人話係狗公

引用:
原帖由 Berlinetta 於 2021-4-19 03:37 PM 發表

兩隻狗公
你就狗公

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-19 01:52 PM 發表

你扮番狗乸咪得!
我就係唔鐘意

你男朋友表演慾咁強

引用:
原帖由 樂天思娜 於 2021-4-19 04:03 PM 發表

我就係唔鐘意
問題根本唔喺妳度…

依家唔係妳想唔想,而係佢想吖嘛~~~~~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]