• 瀏覽: 2,249
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
我同男朋友一起左3年,大概一年前佢老婆搵我,話我係第三者。我只係知我同男朋友一齊時佢話係離左婚,有個小朋友。 但呢三年佢一直同我一齊,連上佢屋企都係得佢同佢媽咪。
但比人當第三者一定唔好受。 原來佢哋係無離婚。只係分居左四年。 我男朋友解釋話係驚個女人唔比佢睇個小朋友,所以先唔講破,又喊曬咁。。但據我所知 個女人自己都有男朋友.... 但已經癲左不停話我破壞左佢家庭,仲話我男朋友當我SP,話我死蠢。 我應該信邊個? 其實我係咪第三者或者比人當SP
ps:小女呢段感情係第一段..

熱賣及精選
即係你男朋友同佢老婆分居在先啦,所以你唔算係第三者,
至於係咪當你係sp就要睇你男朋友點對你。

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。
引用:
原帖由 貴巧富豪 於 2021-4-18 11:37 PM 發表

我同男朋友一起左3年,大概一年前佢老婆搵我,話我係第三者。我只係知我同男朋友一齊時佢話係離左婚,有個小朋友。 但呢三年佢一直同我一齊,連上佢屋企都係得佢同佢媽咪。
但比人當第三者一定唔好受。 原來佢哋係無離婚。只係分居左四年。 我男朋友解釋話係驚個女人唔比佢睇個小朋友,所以先唔講破,又喊曬咁。。但據我所知 個女人自己都有男朋友.... 但已經癲左不停話我破壞左佢家庭,仲話我男朋友當我SP,話我死蠢 ...
一段唔清唔楚嘅感情, 盡快離開對你比較好.

馬上結婚

淡淡的三月天,杜鵑花開在山坡上,杜鵑花開在小溪旁.........

引用:
原帖由 貴巧富豪 於 2021-4-18 11:37 PM 發表

但比人當第三者一定唔好受。 原來佢哋係無離婚。只係分居左四年。 我男朋友解釋話係驚個女人唔比佢睇個小朋友,所以先唔講破,又喊曬咁。。但據我所知 個女人自己都有男朋友.... 但已經癲左不停話我破壞左佢家庭,仲話我男朋友當我SP,話我死蠢 ...
你男朋友每次同你造完,有冇比三百蚊你?

和呢種渣男分手吧

佢與微風,皆不可握.
分手啦

引用:
原帖由 dc31 於 2021-4-19 12:00 AM 發表

即係你男朋友同佢老婆分居在先啦,所以你唔算係第三者,
至於係咪當你係sp就要睇你男朋友點對你。
佢對我都幾好, 正常情侶咁

引用:
原帖由 Berlinetta 於 2021-4-19 06:28 AM 發表

你男朋友每次同你造完,有冇比三百蚊你?
你又慘啲

分手吧。

引用:

你中伏了

其實係咪SP你自己先知. 唔洗人地講你知. 
同埋係要同個男人傾下, 佢係想點? 唔離婚咁之後點? 

引用:
原帖由 PangPong 於 2021-4-19 02:28 PM 發表

其實係咪SP你自己先知. 唔洗人地講你知. 
同埋係要同個男人傾下, 佢係想點? 唔離婚咁之後點? 
相處一點都唔覺得係,但由其他人咁講真係唔好受。好怕自己睇錯人。

你只比男朋友老婆一個人話就頂唔順,
他日比你d fd丫,同事丫,親戚丫指住你來話😂😂你咪要x頸

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]