• 瀏覽: 4,537
  • 回覆: 31
  • 追帖: 5
一個已婚男士瞞住老婆出軌好多次,但佢表現上好顧家對老婆好好。

其實個男人仲愛唔愛佢老婆?

熱賣及精選
引用:
原帖由 仲夏肥沃的朋友 於 2021-4-18 12:42 PM 發表

一個已婚男士瞞住老婆出軌好多次,但佢表現上好顧家對老婆好好。

愛 只係沒有以前的共識溝通 生活上夫妻感情男女關係 多溝通多關心 重回當初彼此著 緊對方的感受 不是管束 我就係因為⋯這多方面的溝通傾談不足離婚收場 害了一個家毀了小朋友的

引用:
原帖由 孤枕難眠 於 2021-4-18 04:18 PM 發表

愛 只係沒有以前的共識溝通 生活上夫妻感情男女關係 多溝通多關心 重回當初彼此著 緊對方的感受 不是管束 我就係因為⋯這多方面的溝通傾談不足離婚收場 害了一個家毀了小朋友的
人生得果幾十年,做人最緊要開心。男人離了婚都好易找到伴侶的

引用:
原帖由 仲夏肥沃的朋友 於 2021-4-18 12:42 PM 發表

真心愛老婆同顧家嘅男人係吾會做傷害老婆嘅事同take risk 攪散頭家嘅。

呢d係self disciplines

我結咗婚有婚外情,對老婆唔係唔愛,結婚12年了,由愛人變咗家人... 只可以話責任多個愛。

幾年前開始,放工後情願去酒吧坐下, 晚晚扮OT, 唔想咁快返屋企。開始我覺得一個人仲享受... 為解決性需要, 間中都有玩下交友app/TG,滿足性需要。也有個傾得埋嘅人妻SP... 對SP唔了解有啲陌生但肉體親密,又算愛唔愛?

我都40+, 最近社會事件加疫情,睇化了,自己開心就好

引用:
原帖由 ballheader1977 於 2021-4-18 09:06 PM 發表

我結咗婚有婚外情,對老婆唔係唔愛,結婚12年了,由愛人變咗家人... 只可以話責任多個愛。

幾年前開始,放工後情願去酒吧坐下, 晚晚扮OT, 唔想咁快返屋企。開始我覺得一個人仲享受... 為解決性需要, 間中都有玩下交友app/TG,滿足性需要。也有個傾得埋嘅人妻SP... 對SP唔了解有啲陌生但肉體親密,又算愛唔愛?

乜有女人肯同男人做sp咩?
咁奇怪?我都係女人,性慾好強但只有對住愛的人先想做。如果唔係我鍾意嘅人,我寧願自慰

引用:
原帖由 ballheader1977 於 2021-4-18 09:06 PM 發表

點解唔想返屋企?老婆好煩?

我覺得好似你生幾個仔女咁。你都會愛第一第二個,只系生得多,愛得多

引用:
原帖由 仲夏肥沃的朋友 於 2021-4-18 09:17 PM 發表

咁奇怪?我都係女人,性慾好強但只有對住愛的人先想做。如果唔係我鍾意嘅人,我寧願自慰
同意呀

做sp真勇敢,同個吾識嘅人做最親密嘅行為。同個識嘅又尶尶尬尬。
吾怕俾人影底威逼? 又吾怕愛滋性病?
又吾怕老公老婆仔女發現?

勁!

引用:
原帖由 春天黃色主角 於 2021-4-19 12:32 PM 發表

同意呀

做sp真勇敢,同個吾識嘅人做最親密嘅行為。同個識嘅又尶尶尬尬。
吾怕俾人影底威逼? 又吾怕愛滋性病?
又吾怕老公老婆仔女發現?

勁!
你講得好有道理
你係咪女人呀?
我之前失戀,上網識咗個男仔細過我8年,幾靚仔
傾咗1個月,後尾約出嚟
最尾冇做到,因我唔愛佢,連佢扡我手行街我都尷尬

引用:
原帖由 仲夏肥沃的朋友 於 2021-4-18 09:17 PM 發表

個sp應該係對男既有感覺!做完就bye係男人強項

引用:

咁我哋除咗情愛,仲有唔同嘅感情。佢對佢老婆可以仲有恩情,親情,甚至責任。
所以佢唔會為咗你而放棄佢頭家,你只可以選擇放低佢,或者卑微咁繼續做佢唔見得光嘅小三。

引用:
原帖由 仲夏肥沃的朋友 於 2021-4-19 02:37 PM 發表

你講得好有道理
你係咪女人呀?
我之前失戀,上網識咗個男仔細過我8年,幾靚仔
傾咗1個月,後尾約出嚟
最尾冇做到,因我唔愛佢,連佢扡我手行街我都尷尬
係啦
吾啱feel 真係嘴落。

可以似金城武,吳尊,你會ok 😂

引用:

婚外情不道德之餘又會傳播性病!Look at So Yiu Chung (蘇耀宗) & Macy Lin (練美施)...

https://www.hk01.com/談情說性/519110/細so偷食練美施惹性病予老公感抱歉-hpv可經口交感染安全套難防

商台DJ 細So (蘇耀宗 So Yiu Chung) 嗰淫賤情婦 Macy Lin 練美施自認有性病

細So偷食練美施惹性病予老公感抱歉 HPV可經口交傳染安全套難防?

引用:

兩個面孔做人?

提示:支持鍵盤翻頁左 右