• 瀏覽: 863
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
剛一齊兩個月,我月入4萬頭,自己一個住,主要開支供樓比家用。另一半,都係自己一個住,月入5萬幾,只係供樓不用比家用,一齊之後自己開支大咗,經濟能力負擔重咗,唉,男人搵得錢少真係好
擇使

熱賣及精選
引用:
原帖由 stanley86 於 2021-4-17 04:54 PM 發表

剛一齊兩個月,我月入4萬頭,自己一個住,主要開支供樓比家用。另一半,都係自己一個住,月入5萬幾,只係供樓不用比家用,一齊之後自己開支大咗,經濟能力負擔重咗,唉,男人搵得錢少真係好
擇使
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

上次嗰件真係比咗帽你戴呀~~~?

引用:
原帖由 stanley86 於 2021-4-17 04:54 PM 發表

擇使
比幾多家用

引用:

擇使
咁唯有供完樓先再拍拖啦

佢搵多過你大家aa啦

晒命

甫相逢,又要辭君去。
歸去歸去,願君早日來廝聚。
朔風翻,揉得紅英碎。
向誰傾吐相思句,一聲珍重淚兩行。
從此相思斷腸肝,回憶當初定情日,
知君不似負心郎。
提示: 違規內容已被屏蔽
拍拖結婚不容易。

引用:

擇使
只得4萬走去供樓又真係少左d!不如你試下問 @追魂妹~ ,佢哥哥收唔收你做麥難民?

引用:
原帖由 風雅頌 於 2021-4-18 11:55 AM 發表

只得4萬走去供樓又真係少左d!不如你試下問 @追魂妹~ ,佢哥哥收唔收你做麥難民?
x2

4萬頭在香土是低收入人士,咁羞家好心你唔好攞出黎獻世,或者你問下 @追魂兄2.0~ ,睇下邊到可以賣seafood賺外快補貼下

拍拖同叫雞都係睇錢,公家雞同私家雞
現實少少,所有野最後都係睇錢

引用:

擇使
你問下佢 平時吊得佢爽唔爽, 如果爽,每個月比返 兩萬蚊 你當 獎勵⋯

窮人眼界真短淺

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]