• 瀏覽: 8,354
  • 回覆: 212
  • 追帖: 2
同事想介紹我俾佢個仔,但話個仔好內向,要我主動追對方?約咗我一次同個仔見面,但我怕醜無去,以為不了了之,但同事又再問我仲有無意思,仲叫我主動追個男仔?我本身都怕醜,無追過男仔,好奇想問女仔追男仔,係咪都要睇男仔本身有無興趣?定係多數會成功?

熱賣及精選
引用:
原帖由 酒店宇宙的核心 於 2021-4-16 03:59 PM 發表

同事想介紹我俾佢個仔,但話個仔好內向,要我主動追對方?約咗我一次同個仔見面,但我怕醜無去,以為不了了之,但同事又再問我仲有無意思,仲叫我主動追個男仔?我本身都怕醜,無追過男仔,好奇想問女仔追男仔,係咪都要睇男仔本身有無興趣?定係多數會成功?
睇你覺得點叫成功……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-4-16 04:04 PM 發表

睇你覺得點叫成功……
一齊?我好奇咋,因為我都係唔主動性格😄

引用:
原帖由 酒店宇宙的核心 於 2021-4-16 03:59 PM 發表

睇你出幾多錢啦,有啲鴨平,有啲鴨貴。

引用:
原帖由 酒店宇宙的核心 於 2021-4-16 04:07 PM 發表

一齊?我好奇咋,因為我都係唔主動性格😄
結到婚?

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:

未見過就追?對人有冇意思?
有意思、有意思

引用:

女仔追男仔方法好簡單,你可以試下跳辣身舞,鋼管舞,坐係佢大脾用對腳夾住佢條腰然後餵佢食提子....

我想問既係內向唔主動既男仔俾女仔追,容易追到?

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-4-16 04:22 PM 發表

女仔追男仔方法好簡單,你可以試下跳辣身舞,鋼管舞,坐係佢大脾用對腳夾住佢條腰然後餵佢食提子....
太open😯我都係怕醜型😄

引用:
原帖由 超級死基佬 於 2021-4-16 04:15 PM 發表

未見過就追?對人有冇意思?
有意思、有意思
可能個同事想我見同主動追求對方掛

看男仔自己,但若男仔曖昧拖拖拉拉又不肯定你是他女朋友...最好別追下去

你的樣子如何

引用:
原帖由 酒店宇宙的核心 於 2021-4-16 04:32 PM 發表

我想問既係內向唔主動既男仔俾女仔追,容易追到?
假如你第一次約佢就同佢洗車底,9成9會追到

引用:
原帖由 小月灣灣 於 2021-4-16 04:40 PM 發表

看男仔自己,但若男仔曖昧拖拖拉拉又不肯定你是他女朋友...最好別追下去
係個同事想我追佢個仔,我同個男仔見都未見過

引用:

女追男是沒問題,只是男方是有沒意思啫。
不過,要小心處理,突然其來,反而會嚇怕男仔。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]