• 瀏覽: 1,270
  • 回覆: 16
戴咗口罩成年幾啦,好耐冇呼吸新鮮空氣
可能因為焗住啲皮膚,膚色都變得暗啞左好多
請問有冇方法可以均勻返啲膚色?等睇落可以冇咁暗啞

熱賣及精選
護膚的時候多補水,而且要塗抹均勻,防曬霜也是一定塗抹均勻

開心就是一天最主要的事。
引用:
原帖由 clare311 於 2021-4-15 03:17 PM 發表

戴咗口罩成年幾啦,好耐冇呼吸新鮮空氣
可能因為焗住啲皮膚,膚色都變得暗啞左好多
請問有冇方法可以均勻返啲膚色?等睇落可以冇咁暗啞
暗啞....愈來愈黃臉婆。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
提示: 違規內容已被屏蔽
還是要早瞓覺,食健康食物。 從內調理一下最好,否則就要化妝

注意清潔去角質同美白保濕

早訓、運動、按摩、補水,都可以去黃呀

最近朋友介紹我用clarins嘅淡斑精華,話可以幫缺氧口罩肌改善暗啞皮膚,我都諗住買黎試試

引用:
原帖由 最怕硬膠袋 於 2021-4-16 04:05 PM 發表

注意清潔去角質同美白保濕
係啊 要定期deep clean、去角質,皮膚先吸收到護膚品
唔係搽幾多都冇用啊

外在定時去角質+做深清, 內在食美白丸 唔洗一個月就好好多, 下巴同鼻翼位都冇咁黑

引用:
原帖由 Tangtang318 於 2021-4-23 08:26 PM 發表

外在定時去角質+做深清, 內在食美白丸 唔洗一個月就好好多, 下巴同鼻翼位都冇咁黑
美白丸可以令到部分位置白返咩? 食落肚得唔得ga

引用:
原帖由 CassyBusy 於 2021-4-26 12:20 PM 發表

美白丸可以令到部分位置白返咩? 食落肚得唔得ga
應該得掛, 我食緊sammi white 佢其實都係白蕃茄成分 算天然, 食左排我係成塊面冇咁暗黃, 下巴本身有D暗瘡印都淡返哂

引用:
原帖由 Tangtang318 於 2021-4-23 08:26 PM 發表

食落肚有d驚啵,好似買返搽嘅穩陣d
利申: 細膽人士

引用:
原帖由 lchingyiyi 於 2021-4-23 06:48 PM 發表

最近朋友介紹我用clarins嘅淡斑精華,話可以幫缺氧口罩肌改善暗啞皮膚,我都諗住買黎試試
係咪白色樽個枝?我見到最近有event可以攞sample

可以做下煥膚療程, 我做過dermaquest木瓜療程幾好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]