• 瀏覽: 1,332
  • 回覆: 22
話說琴日突然有得早收,所以去左接女朋友放工
接完佢一齊搭地鐵走,一路諗住搵下有咩餐廳試
點知電話load極都load唔到,然後佢忟發脾氣
最後是但搵間麥記食左佢算.....

熱賣及精選
咁吳好脾氣??

最重要唔好寵壞D女,香港咁多港女有公主病就係多得班狗公毒撚見女就拜,前世未見過女咁女神前女神後,搞到班港女自我感覺良好變得高高在上,班港女知道自己大把選擇大把人追,就開始派帽收兵樣樣齊 ,對你要求多多唔放你在眼,多得班狗公毒撚做壞市場,樓主就係完美示範,大家學野

引用:
原帖由 tonymn 於 2021-4-15 01:11 PM 發表

你個電話唔得,唔用佢個電話?

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
咪好囉!又慳啲$

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-4-15 01:25 PM 發表

你個電話唔得,唔用佢個電話?
我地係同一個台,都一樣load空氣

引用:
原帖由 二話不銳 於 2021-4-15 01:13 PM 發表

咁吳好脾氣??
唔知係咪黎M心情好差掛

引用:
原帖由 tonymn 於 2021-4-15 01:57 PM 發表

你爭取時間見佢,佢都唔高興,
同手機load唔load到,
同去邊食無咩關係,
同見到你不再興奮有關。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 tonymn 於 2021-4-15 01:57 PM 發表

放工時間多人,仲要地鐵
我自己都成日whatsapp都send唔出

有冇跪低叩頭認錯?

引用:
原帖由 tonymn 於 2021-4-15 01:11 PM 發表

同佢哥哥一齊食?
你女朋友係 @追魂妹~

引用:
原帖由 風雅頌 於 2021-4-15 06:22 PM 發表

同佢哥哥一齊食?
你女朋友係 @追魂妹~
分手

我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
話說琴日男友突然有得早收,所以去左接我放工
接完我一齊搭地鐵走,佢一路諗住搵下有咩餐廳試
點知電話load極都load唔到,然後我忟發脾氣

引用:

比塊面佢摑十四巴就無事㗎喇~

引用:
原帖由 EZERRAbb 於 2021-4-15 03:26 PM 發表

放工時間多人,仲要地鐵
我自己都成日whatsapp都send唔出
日日都係咁地鐵又迫人又貴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]