• 瀏覽: 1,484
  • 回覆: 8
原來減肥搵岩方法可能好輕鬆 ,吾節食吾做運動都能瘦到,由細肥到大,試過好多方法都減過好吃力,最後反彈又減返,原來揀岩野食同明白減肥既原理,輕易減到磅個人自信返晒黎

熱賣及精選
可以詳細說說點瘦身啊

引用:
原帖由 南區不見了鼓手 於 2021-4-16 09:23 AM 發表

可以詳細說說點瘦身啊
佢講既都反常理 不控飲食不運動 都減20磅
只在夢境發生 或患左咩重病囉

引用:
原帖由 spike 於 2021-4-17 16:00 發表

佢講既都反常理 不控飲食不運動 都減20磅
只在夢境發生 或患左咩重病囉
都唔一定嘅。
佢話唔節食啫,冇話唔控制飲食。
可能人哋改變咗食物內容,
熱量減咗但一樣咁飽肚呢。

附件

the_bagel__25g_x_14_1618123057_556d7b59_progressive.jpg(153.84 KB)

2021-4-17 07:43 PM

引用:
原帖由 山邊自信的湯圓 於 2021-4-14 11:16 PM 發表

原來減肥搵岩方法可能好輕鬆 ,吾節食吾做運動都能瘦到,由細肥到大,試過好多方法都減過好吃力,最後反彈又減返,原來揀岩野食同明白減肥既原理,輕易減到磅個人自信返晒黎
揀啱野食即係食啲乜

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 山邊自信的湯圓 於 2021-4-14 11:16 PM 發表

原來儲蓄搵岩方法可能好輕鬆 ,吾洗慳吾加人工都能剩到錢,由細窮到大,試過好多方法都剩過好吃力,最後反彈又減返,原來揀岩洗費同明白儲蓄既原理,輕易剩到錢個人自信返晒黎

廣告味極濃

引用:

如果
3個月瘦了3-10磅我自足了。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]