• 瀏覽: 1,564
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
今日放假要幫手做家務,又洗衫,又換電燈,又整廁所,仲要帶埋隻狗🐶去散步…

女友猛讚我乖,又話我叻叻豬…仲話我碌鳩勁…

請問各姊妹們…關條鳩乜事呢??

熱賣及精選
引用:
原帖由 josechong@@ 於 2021-4-14 08:06 PM 發表

今日放假要幫手做家務,又洗衫,又換電燈,又整廁所,仲要帶埋隻狗🐶去散步…

傻瓜,挑你系因為愛你啊

引用:
原帖由 隔離灰水管 於 2021-4-15 08:11 PM 發表

傻瓜,挑你系因為愛你啊
哦…原來如此…

引用:
原帖由 josechong@@ 於 2021-4-16 10:06 AM 發表

哦…原來如此…
唔系講打系親鬧系愛

你女友特別愛你啊

引用:
原帖由 josechong@@ 於 2021-4-14 08:06 PM 發表

通常人無長處,所以唯有贊下個度。

引用:

如果要只狗聽話都要贊下佢

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-4-20 07:55 PM 發表

通常人無長處,所以唯有贊下個度。
咁我除咗碌鳩大,屌到d女好爽外…真係一無事處嘅…

引用:
原帖由 josechong@@ 於 2021-4-21 12:51 AM 發表

咁我除咗碌鳩大,屌到d女好爽外…真係一無事處嘅…
師兄,我講笑姐,你肯幫女友做家務已經非常好啦!情侶都會爲對方付出,如果無付出,最後系分手收場

你女友和你打情罵俏呢,真是一個傻瓜啊

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-4-21 08:09 AM 發表

師兄,我講笑姐,你肯幫女友做家務已經非常好啦!情侶都會爲對方付出,如果無付出,最後系分手收場
我肯做家務,因為…女友會比零用錢我駛🤪

出去滾,條條女都會話你好勁,一樣道理

引用:
原帖由 qscwdvef 於 2021-4-24 10:37 AM 發表

出去滾,條條女都會話你好勁,一樣道理
出去滾要洗錢

屋企果件唔駛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]