• 瀏覽: 3,666
  • 回覆: 19
大家分享一下有無遇過心機女/男。

我先分享我遇到過既一個,話說好幾年前公司黎左個幾好樣既女同事,不過因為唔同部門,比較少接觸,有次佢whtsapp我話想買d食玩, 問我邊度買會齊一套(同事都知我有儲開玩具),咁我覆佢話搵日放工我車佢去。
到左買玩具個日,我車左佢去旺角買,買完佢話肚餓,咁我話食埋野先,食完禮貌上車返佢返屋企,開車途中,佢突然叫我幫一幫佢拎住枝水,佢唔知要攪咩,因為揸緊車,我下意識就咁放左大脾隔離。到左佢屋企樓下,佢個人落車個刻,突然烏低身話漏左支水,然後直接係我大脾則邊拿返支水,個下同佢四目交投,下一秒鐘佢咀左埋黎,咀對咀個隻,然後笑笑口咁話byebye。

熱賣及精選
引用:
原帖由 椒皮 於 2021-4-14 02:30 PM 發表

我先分享我遇到過既一個,話說好幾年前公司黎左個幾好樣既女同事,不過因為唔同部門,比較少接觸,有次佢whtsapp我話想買d食玩, 問我邊度買會齊一套(同事都知我有儲開玩具),咁我覆佢話搵日放工我車佢去。
到左買玩具個日,我車左佢去旺角買,買完佢話肚餓,咁我話食埋野先,食完禮貌上車返佢返屋企,開車途中,佢突然叫我幫一幫佢拎住枝水,佢唔知要攪咩,因為揸緊車 ...
心機在邊?
我以為俾嘢你睇,
等你囉囉孿,
然後吊高黎賣……
而家不過擺明車馬……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
好明顯借D意想溝你,可能佢覺得你對佢有意思

引用:
原帖由 椒皮 於 2021-4-14 02:30 PM 發表

到左買玩具個日,我車左佢去旺角買,買完佢話肚餓,咁我話食埋野先,食完禮貌上車返佢返屋企,開車途中,佢突然叫我幫一幫佢拎住枝水,佢唔知要攪咩,因為揸緊車 ...
機心女

啊受不了呢種

好機心

引用:

食完就算啦

引用:

有冇J?

引用:

佢都好直接好進取,咁你哋有冇下文?

經常係咁

good bye kiss有幾大機心呀!

引用:
原帖由 大樹小花 於 2021-4-15 02:32 AM 發表

佢都好直接好進取,咁你哋有冇下文?
之後係一齊左,但一齊左後一星期,佢同我講其實佢有男朋友,只係佢男朋友成日出trip, 而且佢自己已對男朋友已經無感情,可以同佢分手同我一齊。但我接受唔到自己女人係咁, 我唔介意女仔進取,但用情不專我接受唔到

心機女,小心

引用:
原帖由 椒皮 於 2021-4-15 03:29 PM 發表

之後係一齊左,但一齊左後一星期,佢同我講其實佢有男朋友,只係佢男朋友成日出trip, 而且佢自己已對男朋友已經無感情,可以同佢分手同我一齊。但我接受唔到自己女人係咁, 我唔介意女仔進取,但用情不專我接受唔到
咁你講呢個個案,同心機係無關喎…

咁嘅心機女大有人喺,好唔稀奇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]