• 瀏覽: 4,178
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
呢女子與我兄弟喺一起二三年,舊年分手還打掉了孩子~ 前昨日表弟帶嚟食飯,我和嗰女子一見面雙方都愣住了!!😓😓😓😓

熱賣及精選
引用:
原帖由 隔離灰水管 於 2021-4-14 01:13 PM 發表

呢女子與我兄弟喺一起二三年,舊年分手還打掉了孩子~ 前昨日表弟帶嚟食飯,我和嗰女子一見面雙方都愣住了!!😓😓😓😓
咁咪岩囉做埋襟兄弟

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-14 07:23 PM 發表

咁咪岩囉做埋襟兄弟
我唔該告訴佢?

系前女友又唔系現女友

引用:
原帖由 中秋永恆的老爺 於 2021-4-16 10:13 AM 發表

系前女友又唔系現女友
分手冇多久啊

如果表弟往來較密,我會講聲其實我識他女友,因為扮唔識好像好假。
至於她的事你未必需要講出來,只是告訴表弟你認識她,表弟再追問才決定。
或者表弟回答你女方當晚已告訴他。

引用:
原帖由 隔離灰水管 於 2021-4-16 10:19 PM 發表

分手冇多久啊
唔到半年

引用:
原帖由 明日泛黃的結他 於 2021-4-18 12:04 PM 發表

如果表弟往來較密,我會講聲其實我識他女友,因為扮唔識好像好假。
至於她的事你未必需要講出來,只是告訴表弟你認識她,表弟再追問才決定。
或者表弟回答你女方當晚已告訴他。
表弟問了,我告訴佢了,只系我冇講佢女友和我兄弟還懷了一個孩子,分手了打了

引用:
原帖由 隔離灰水管 於 2021-4-18 10:40 PM 發表

表弟問了,我告訴佢了,只系我冇講佢女友和我兄弟還懷了一個孩子,分手了打了
係呀~唔好講太多就啱,反正未必長遠。

引用:
原帖由 明日泛黃的結他 於 2021-4-18 10:41 PM 發表

係呀~唔好講太多就啱,反正未必長遠。
擔心表弟越陷越深,覺得呢女子人唔點樣

引用:
原帖由 隔離灰水管 於 2021-4-18 10:46 PM 發表

擔心表弟越陷越深,覺得呢女子人唔點樣
你意思你知佢人品問題定純粹她係你兄弟前女友,因我驚你講太多反而令表弟疏遠你,你知好多人一開始拍拖會傻左咁。

55 淨係講係識就足夠

引用:
原帖由 隔離灰水管 於 2021-4-14 01:13 PM 發表

你又知佢唔知?

引用:
原帖由 隔離灰水管 於 2021-4-18 10:40 PM 發表

你唔岩,幫人幫到底,條女九成唔講

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]