• 瀏覽: 3,584
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
呢排突然發現自己啲眼紋好明顯,覺得自己個樣老左好多
其實我不嬲都有用開護膚品,但係硬係唔知點解好似冇乜效咁,尤其是啲眼紋,搽完一陣啲眼紋又走返哂出黎,搞到成個樣殘哂,冇哂精神,真係好慘!究竟用咩眼霜先可以改善到眼紋問題啊?Thx

熱賣及精選
眼紋仲要卡粉,煩…

有冇試過敷眼膜?應該都有少少幫助

引用:
原帖由 kkmanchu 於 2021-4-13 05:51 PM 發表

呢排突然發現自己啲眼紋好明顯,覺得自己個樣老左好多
其實我不嬲都有用開護膚品,但係硬係唔知點解好似冇乜效咁,尤其是啲眼紋,搽完一陣啲眼紋又走返哂出黎,搞到成個樣殘哂,冇哂精神,真係好慘!究竟用咩眼霜先可以改善到眼紋問題啊?Thx
試吓脂肪幹細胞護膚產品可以改善皮膚問題!

https://heho.com.tw/archives/134755

一係你可以使參考下我宜家用緊嘅眼霜
咁我就用緊Clarins紅色個枝賽車眼霜,搽左即時會feel到眼周皮膚firming 至於餘眼紋就可能要勤力用先會效果明顯啲啦

眼霜先可以改善到眼紋問題

同求....條眼紋勁嚴重

引用:
原帖由 Linda3757 於 2021-4-27 12:17 AM 發表

同求....條眼紋勁嚴重
你可以試試我樓上提過個枝,我覺得都幫手改善到

一笑起黎果下先得人驚...
用埋眼精華,再加眼霜會唔會好d?

引用:
原帖由 kellywg70 於 2021-4-16 06:29 PM 發表

有冇試過敷眼膜?應該都有少少幫助
敷完即時個下係淡左嘅,但係冇幾耐又打回原形

引用:
原帖由 ChaiBo 於 2021-5-1 04:47 AM 發表

一笑起黎果下先得人驚...
用埋眼精華,再加眼霜會唔會好d?
係啊係啊 就係一笑,眼紋就出曬黎囉

引用:
原帖由 kkmanchu 於 2021-5-3 05:25 PM 發表

係啊係啊 就係一笑,眼紋就出曬黎囉
除左搽眼霜之外,你都要留意下自己有冇d咩壞習慣
例如:摔眼都係唔好架

眼紋除左eye cream 
敷埋eye mask會work好多
我而家差唔多隔日就敷mtm既eye mask
黑眼圈 眼紋都淡左好多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]