• 瀏覽: 22,964
  • 回覆: 122
  • 追帖: 3
最近同男友鬧交 佢話點解一齊咁長時間 我換衫個陣仲係要去廁所關埋道門 佢覺得我對住佢仲係有顧忌 仲話我其實根本都唔係咁愛佢 佢話如果我真係100%愛佢 我根本唔需要介意呢啲野 佢嬲完之後仲走左返屋企

我當時冇點樣反駁佢 不過唔開心到喊左 覺得佢反應過份大 事後我有反省 因為我由細到大都係比較怕羞嘅女生 唔慣喺人面前露咁多身體 換衫實在會露好多私物部位 就算係男朋友都好 我都會唔自在 不過我明白佢嘅感受 可能佢覺得我有唔畀得佢睇 但心理關口仲係好難過

有冇師姐同我一樣都係咁樣 就算一齊幾耐都係有呢種怕羞既感覺 我個人認為可能呢一種係冇自信嘅表現

熱賣及精選
引用:
原帖由 後宮女 於 2021-4-13 05:14 PM 發表

最近同男友鬧交 佢話點解一齊咁長時間 我換衫個陣仲係要去廁所關埋道門 佢覺得我對住佢仲係有顧忌 仲話我其實根本都唔係咁愛佢 佢話如果我真係100%愛佢 我根本唔需要介意呢啲野 佢嬲完之後仲走左返屋企

我當時冇點樣反駁佢 不過唔開心到喊左 覺得佢反應過份大 事後我有反省 因為我由細到大都係比較怕羞嘅女生 唔慣喺人面前露咁多身體 換衫實在會露好多私物部位 就算係男朋友都好 我都會唔自在 不過我明 ...
你同佢發生左關係未?

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
引用:
原帖由 多明戈 於 2021-4-13 05:17 PM 發表

你同佢發生左關係未?
有的 不過感覺唔同

引用:
原帖由 後宮女 於 2021-4-13 05:19 PM 發表

有的 不過感覺唔同
咁照計應該唔關露唔露事喎,
因為你全身上下都已經被佢睇過哂.

引用:
原帖由 多明戈 於 2021-4-13 05:20 PM 發表

咁照計應該唔關露唔露事喎,
因為你全身上下都已經被佢睇過哂.
我明白 但我接受唔到日常生活都無啦啦俾佢睇全相 例如去廁所咁 都唔會想無啦啦佢望到 始終唔係同一回事

引用:
原帖由 後宮女 於 2021-4-13 05:21 PM 發表

我明白 但我接受唔到日常生活都無啦啦俾佢睇全相 例如去廁所咁 都唔會想無啦啦佢望到 始終唔係同一回事
咁其實應該係佢問題多D, 因為無論係男係女,
或多或少都會有D比較獨特嘅習慣甚至怪癖,
如果係愛對方的話, 尤其一D無關重要嘅方面應該盡量尊重遷就先係.

引用:
原帖由 多明戈 於 2021-4-13 05:23 PM 發表

咁其實應該係佢問題多D, 因為無論係男係女,
或多或少都會有D比較獨特嘅習慣甚至怪癖,
如果係愛對方的話, 尤其一D無關重要嘅方面應該盡量尊重遷就先係.
感謝你既用心回答

引用:
原帖由 後宮女 於 2021-4-13 05:28 PM 發表

感謝你既用心回答
不客氣...

你個藉口係要黎呃自己、咪攞黎玩呃我哋
一件咁普通既事係正常既話唔會有咁既開場對白、有咁既對白亦好難有呢個結尾、除非一早講男友係痴痴地、你依加做既係佢面前就入廁所鎖實道門、第二個男人面前就响廳唔夠仲要打開度大門黎換、咁至冇得出聲啫、好明顯件事無咁簡單啦、入廁所就有怕羞做理由、但係冇反駁佢你無講理由、因為其實係默認?
男人覺得除褲放屁呢d你既事、唔係要我做就得

咁你地平時做前,你冇喺佢面前除衫做完後,你冇喺佢面前著衫

引用:
原帖由 後宮女 於 2021-4-13 05:14 PM 發表

我當時冇點樣反駁佢 不過唔開心到喊左 覺得佢反應過份大 事後我有反省 因為我由細到大都係比較怕羞嘅女生 唔慣喺人面前露咁多身體 換衫實在會露好多私物部位 就算係男朋友都好 我都會唔自在 不過我明 ...
唔係情侶關係係面前照換衫都係咁
一齊左仲要做過反而唔得

引用:

我覺得佢好似未完全了解你所以先至有咁嘅想法, 而佢又想將佢嘅想法實現出嚟又夾硬套用落去你嗰度,因為佢覺得你係佢嘅人,每個人都有佢由細到大嘅生活習慣, 即係有啲人一定要朝頭早沖一次涼,有啲人就淨係夜晚先至沖一次涼,只要唔係影響到大家, 我覺得都應該有返一點點尊重&包容,咁樣先至可以長玩長有。

人人把尺都唔同 俾你睇過全相就等如 無時無刻俾你睇咩
件事我覺得係你男友缺乏同理心姐
你問番佢 可唔可以晌你面前屙尿屙屎打飛機

引用:

一齊左幾耐?未上床?

引用:
原帖由 後宮女 於 2021-4-13 05:19 PM 發表

有的 不過感覺唔同
好怪,乜都睇哂仲會介意換衫俾人睇到?啪啪啪見到既地方一定多過換衫?定係著衫做愛?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]