• 瀏覽: 23,738
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
之前經期唔定,去睇婦科,醫生就建議我食避孕藥嚟調經
一直都冇比屋企人知,因為唔想佢哋亂諗嘢,定咗係夜晚十一點食
啲藥都一直放係銀包度唔想比人發現
點知尋晚阿媽叫我返啲上次寄嘢啲錢佢,我又整緊嘢,佢叫自己係銀包拎……
點知佢一打開銀包就見到攝住排藥,嗰下我先醒起……
原本仲想解釋一下,點知我阿媽只係講咗句
「玩還玩要小心啲玩」
頂……好尷尬!!!

熱賣及精選
有則改之 無則加勉...

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
天大誤會。

引用:
原帖由 zoe1998 於 2021-4-13 04:40 PM 發表

點知尋晚阿媽叫我返啲上次寄嘢啲錢佢,我又整緊嘢,佢叫自己係銀包拎……
「玩還玩要小心啲玩」
頂……好尷尬!!!
有咩好尷尬 難得伯母咁豁達

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-4-13 05:06 PM 發表

有咩好尷尬 難得伯母咁豁達
假設已經係成年人, 咁現代社會下父母真係好難去禁止仔女去"玩",
肯做安全措施避免搞出人命已經算唔錯了.

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
直接同佢講返咪得~

都係成年人有乜所謂呀

伯母意思係暗示你下次帶埋佢一齊去玩

引用:
原帖由 zoe1998 於 2021-4-13 04:40 PM 發表

「玩還玩要小心啲玩」
頂……好尷尬!!!
爆菊唔洗煩

引用:

「玩還玩要小心啲玩」
頂……好尷尬!!!
係好事

你阿媽睇得咁開

同阿媽講:收到

引用:

「玩還玩要小心啲玩」
頂……好尷尬!!!
你老母對你很理解

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2021-4-13 06:32 PM 發表

伯母意思係暗示你下次帶埋佢一齊去玩
就你醒目鬼一個

仲系要做好防護措施

你系遮唔住嘅白月光
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]