• 瀏覽: 2,050
  • 回覆: 19
今日,我和男朋友嗌交了,心裡有點小失落,每次吵完架,佢都會主動和我道歉,但系今日冇,我也唔知點辦了!

熱賣及精選
引用:
原帖由 南區義妹頭 於 2021-4-13 04:31 PM 發表

今日,我和男朋友嗌交了,心裡有點小失落,每次吵完架,佢都會主動和我道歉,但系今日冇,我也唔知點辦了!
究竟你一星期嗌幾多次交?

引用:
原帖由 南區義妹頭 於 2021-4-13 04:31 PM 發表

證明佢對你已經唔上心
嘈多幾次就分手架啦

不能每次都讓你的男朋友道歉吧,偶爾你也先低個頭

引用:

可能佢搵咗條18歲嘅長腿美少女做新女朋友。

你憑乜野要次次都係你男朋友道歉?

https://www.instagram.com/p/CMj7P93lzsV/?igshid=qsmyt65b1kde
台妹結婚前吵大獲的故事,有興趣可以睇下

抱緊我:扭轉夫妻相處的七種對話 --> 推介給想改善相方關係的人, 作者係做婚姻輔導工作
如何相愛/相處,重要的偏偏學校冇教

書中所講的輔導個案,都是我們可能遇到的,婚姻相處上的問題/技巧,萬變不離其中

社工見意先睇 對話一,先停止嘈咬,再學如何製造多一點的愛
引用:

掉轉黎你氹番佢囉

引用:
原帖由 ss20150804 於 2021-4-14 10:16 AM 發表

可能佢搵咗條18歲嘅長腿美少女做新女朋友。
係真就驚到鼻哥窿都冇肉

引用:
原帖由 育強先生 於 2021-4-14 11:44 AM 發表

你憑乜野要次次都係你男朋友道歉?
壞習慣囉⋯

兩公婆,唔係想離婚就唔好計咁多啦!你氹返佢咪得囉!唔使吓吓佢主導嘅啉!你都可以行先一步㗎呀!

吓吓要對方先付出先氹,對方好鬼死攰,會煩會厭,會質疑究竟點解你由佢咁慘嘅啉!

引用:
原帖由 半空狂野的遊艇 於 2021-4-13 10:56 PM 發表

不能每次都讓你的男朋友道歉吧,偶爾你也先低個頭
10分認同呀,如果真係雙方都有錯,點解唔自己主動去道歉破冰呢?

引用:

等夜的睇吓點先啦🤷🏼‍♂️

我覺得每次吵架後都要男方道歉有點不對

引用:

樓主咪忍住等男朋友來電

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]