• 瀏覽: 8,542
  • 回覆: 57
  • 追帖: 1
未至於好愛但頗有好感!表嫂係表哥上大陸娶的,佢係雲南昆明人,佢同表哥都係二婚。但近排好似雙方出現問題,唔知咩原因,因佢返咗鄉下成幾個月,據悉佢地冇聯絡。表哥大佢十幾年,細我幾年。

熱賣及精選
當你去到搵佢之後,你就唔會再愛上你表嫂架啦⋯⋯

喺咪想同表哥斷絕親戚關係?

咁點呢?你想講咩呢?想飛過去昆明搵你表嫂執返佢一劑呀?過成人吹水老作或者鹹濕版啦

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-4-13 06:15 AM 發表

咁點呢?你想講咩呢?想飛過去昆明搵你表嫂執返佢一劑呀?過成人吹水老作或者鹹濕版啦
表你阿嫂!!

大家親戚,生得可以後生。。有好感有咩問題。。。好感也是親親情一種。。

Oman~
引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2021-4-13 02:22 AM 發表

未至於好愛但頗有好感!表嫂係表哥上大陸娶的,佢係雲南昆明人,佢同表哥都係二婚。但近排好似雙方出現問題,唔知咩原因,因佢返咗鄉下成幾個月,據悉佢地冇聯絡。表哥大佢十幾年,細我幾年。
好感咪上左先囉。
愛吳愛下回分解啦🖒🖒

你想講咩呢?

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2021-4-13 02:22 AM 發表

咁你想點??? 得閒約下炮???

待表哥表嫂正式分手後,再出手追求都未遲。

那不能,這系亂倫

着你表哥舊鞋,関埋門一家親

引用:

表哥細你幾年?
即是表弟大過表哥?

引用:
原帖由 Gemera 於 2021-4-13 11:19 AM 發表

表哥細你幾年?
即是表弟大過表哥?
你好低能

引用:
原帖由 小艾小艾 於 2021-4-13 10:06 AM 發表

你想講咩呢?
你懂的😎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]