• 瀏覽: 19,766
  • 回覆: 136
  • 追帖: 1
同女朋友拍拖一週年,女朋友話想出去食餐好慶祝下,之後佢比咗幾間嘢我揀,都係啲酒店或者米芝連星星餐廳。
我見都有啲貴,大約千幾到二千幾都有,不過佢平時都送唔少嘢比我,我覺得請佢食餐好冇所謂,反正我都有份食。
我揀淨三間比佢揀,佢話隨便揀都得,佢都食過,佢話佢請我食……
佢請???
之後我就話佢請佢揀啦,之後佢揀咗間係酒店食……
我見一個人都大約二千幾左右,加埋酒呀其他嘢都應該三四千一個落樓,即係差唔多食成萬蚊……
呢個情況……我係唔係應該送返啲嘢比佢呢?送乜比佢好呢?
一萬蚊左右有乜送得嚟又有體面呢?

熱賣及精選
下次女朋友鬧你冇走芫茜,
記得頂硬上woooo

引用:
原帖由 cclia716 於 2021-4-12 12:59 PM 發表

下次女朋友鬧你冇走芫茜,
記得頂硬上woooo
你仲記得🤣🤣🤣

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-4-12 01:06 PM 發表

你仲記得🤣🤣🤣
唔記得的
點佢id見到,記憶就又返來了

引用:
原帖由 Okelani 於 2021-4-12 12:52 PM 發表

同女朋友拍拖一週年,女朋友話想出去食餐好慶祝下,之後佢比咗幾間嘢我揀,都係啲酒店或者米芝連星星餐廳。
我見都有啲貴,大約千幾到二千幾都有,不過佢平時都送唔少嘢比我,我覺得請佢食餐好冇所謂,反正我都有份食。
我揀淨三間比佢揀,佢話隨便揀都得,佢都食過,佢話佢請我食……
佢請???
我見一個人都大約二千幾左右,加埋酒呀其他嘢都應該三四千一個落樓 ...
半島自助餐兩個人都加埋二千蚊有找, 不過有d女仔唔貴唔食就另講

自助餐一定唔會貴

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2021-4-12 01:11 PM 發表

半島自助餐兩個人都加埋二千蚊有找, 不過有d女仔唔貴唔食就另講

自助餐一定唔會貴
好明顯唔係自助餐啦,米芝連星星

引用:
原帖由 cclia716 於 2021-4-12 01:08 PM 發表

唔記得的
點佢id見到,記憶就又返來了
又唔記得佢女朋友成日送貴嘢比佢?我都想有女朋友成日送貴嘢比我

引用:
原帖由 Okelani 於 2021-4-12 12:52 PM 發表

佢請???
我見一個人都大約二千幾左右,加埋酒呀其他嘢都應該三四千一個落樓 ...
揾隻鴨仔俾佢嘆,正所謂…飽暖屍仁肉

引用:

佢請???
這些機會。。。

引用:
原帖由 小紅兔 於 2021-4-12 01:20 PM 發表

又唔記得佢女朋友成日送貴嘢比佢?我都想有女朋友成日送貴嘢比我
眼5好,只見到想見既野…

引用:

佢請???
通常啲姨姨㗳小鮮肉,佢哋係唔會貪啲小鮮肉禮物㗎…

你最梗要食飽飽之後,就要令到啲姨姨都要飽飽就得㗎喇!

1萬蚊, 買個iphone都唔只了。  我就平d,  去shangri la2個人食都係3k 落樓,

To be or not to be?  Not to be!
會唔會條女比完錢又秋後算賬😂

疫情危險,不如留在家中叫外賣。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]