• 瀏覽: 4,499
  • 回覆: 21
阿爸托朋友介紹不少女仔比佢,次次拖一星期就話厭倦了分手,我估叔叔拍拖次數近30次了。
阿爸話佢咁大個人都未定性,擔心佢老來無子送孝。
究竟男人近五張不肯結婚係咩心態?

熱賣及精選
引用:
原帖由 辣豆 於 2021-4-11 06:53 PM 發表

阿爸托朋友介紹不少女仔比佢,次次拖一星期就話厭倦了分手,我估叔叔拍拖次數近30次了。
計我話你阿叔醒目就真
拍拖次數近30次仲點會結婚綁手綁腳咁傻仔
你估佢婚生仔就定性?咪又係出邊繼續食女

可能 d 女有問題

令父母擔心

二十年後你阿叔睇下D老友老婆就知你呀叔幾幸福,班老友幾鬼羨慕

你阿叔現在睇下班老友老婆個樣都心中暗喜,心中暗叫,好在!😳

引用:
原帖由 辣豆 於 2021-4-11 06:53 PM 發表

拍超過30次拖,可能你阿叔本身性格問題?

引用:
原帖由 howevera 於 2021-4-12 08:47 AM 發表

可能 d 女有問題
姓賴?再拍拖30次拖都係啲女有問題

你叔叔條件點樣?

引用:
原帖由 niceyes 於 2021-4-12 11:27 AM 發表

姓賴?再拍拖30次拖都係啲女有問題
可能你叔自己有問題,難以啟齒

你啊叔自己有問題

可能就是沒有好的對象

自己不願意結婚別

只系覺得一個人自由自喺

引用:

會唔會係gay ? 唔敢向屋企人坦白?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]