• 瀏覽: 1,673
  • 回覆: 15
但家姐講過佢身為教徒,未結婚唔會隨便比男友入,咁家姐男友有可能出面有另一個女人。我當然同家姐講啦,但家姐處之泰然,話完全信任男友,我話盒套6個,裡面得3個,即係家姐男友出軌三次啦,家姐居然話佢男友鍾意戴套自慰。
你信唔信?

熱賣及精選
引用:
原帖由 辣豆 於 2021-4-11 06:44 PM 發表

但家姐講過佢身為教徒,未結婚唔會隨便比男友入,咁家姐男友有可能出面有另一個女人。我當然同家姐講啦,但家姐處之泰然,話完全信任男友,我話盒套6個,裡面得3個,即係家姐男友出軌三次啦,家姐居然話佢男友鍾意戴套自慰。
你信唔信?
情願相信有人除褲放屁 都好難相有人戴套自慰……

引用:
原帖由 辣豆 於 2021-4-11 06:44 PM 發表

你信唔信?
你家姐擺明同佢做過三次啦

引用:

你信唔信?
係最小做過3次呀, 可能之前巳經掉咗好多盒喇

要呃人見呃自己先🧟‍♀️

點解你會睇到人地背囊入面既野

教規有講唔比入你家姐,無話唔比入其他人啊。。。

Oman~
一係你家姐做左
一係個男借比人
一係個男同人做
你揀信邊個

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-11 10:57 PM 發表

你家姐擺明同佢做過三次啦
咁少?

咁你咪去色誘下姐夫,
如果佢都可以把持得住的話咪即係無講大話囉.

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
咁牽強都講得出 笑左

引用:

你信唔信?
可能係你家姐同佢用呢
兩個人情到濃時控制唔到
但又唔想係你面子話搞左,破戒

神奇嘅推理

像水流年,往事皆空。 夢里落花,人生易逝。
引用:

你信唔信?
人地解釋了又唔信,何況係你家姐比你大比你懂事,你都唔使擔心啦。

信教真係岸撚尻, 屌個閪都要同上帝申請

提示:支持鍵盤翻頁左 右