• 瀏覽: 2,426
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
有左之後一路都冇嘔過,就快三個月,先開始孕吐,嘔晒d 野出尼,臨尾仲有兩啖血絲,有冇人試過...?

熱賣及精選
有D嚴重wor,有需要睇醫生,
呢段時間就食d流質野,滴雞精,媽媽奶之類

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-4-11 06:02 PM 發表

粥都得,或者食自想食既野,媽媽奶要小心揀,有d比較甜

引用:
原帖由 小嬌子 於 2021-4-11 06:10 PM 發表

市面上都有d係低脂小甜既,安X媽媽呢D咪係囉,健康好多

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-4-11 06:02 PM 發表

而家食完野都有d 驚,唯有少食多餐,清d 比個胃休息吓...如果再係咁會去睇醫生🙈謝謝你

引用:
原帖由 小嬌子 於 2021-4-11 06:10 PM 發表

奶粉有咩好介紹?

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-4-11 06:21 PM 發表

冇研究...滿?

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-4-11 06:21 PM 發表

我都係飲呢隻,生完之後好彩減磅都減得幾快

引用:
原帖由 沙田難吃的主角 於 2021-4-11 11:52 PM 發表

冇研究...滿?
X滿???未試過,但樓上JM講個隻有sample拎,可以試左先既

引用:
原帖由 Terre2501 於 2021-4-12 03:55 PM 發表

X滿???未試過,但樓上JM講個隻有sample拎,可以試左先既
唔係滿,係咪嬰?😂😂請賜教

引用:
原帖由 沙田難吃的主角 於 2021-4-11 10:00 AM 發表

有左之後一路都冇嘔過,就快三個月,先開始孕吐,嘔晒d 野出尼,臨尾仲有兩啖血絲,有冇人試過...?
唔洗擔心... 我頭3個月直情日日嘔血絲 流鼻血,
最後嘔左幾袋血, 入埋院. 
到而家19w都無事.

引用:
原帖由 Coconut.Milk 於 2021-4-13 09:35 AM 發表

唔洗擔心... 我頭3個月直情日日嘔血絲 流鼻血,
最後嘔左幾袋血, 入埋院. 
到而家19w都無事.
😱醫生話你咩事?

引用:
原帖由 沙田難吃的主角 於 2021-4-11 10:00 AM 發表

血絲唔驚,係損傷。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-4-13 10:00 PM 發表

血絲唔驚,係損傷。
嘔得太勁?

引用:
原帖由 沙田難吃的主角 於 2021-4-14 12:09 AM 發表

嘔得太勁?
可能係喉嚨,或口腔,牙肉有傷口。
外傷,就好似飛滋。

如果係內臟,或者大問題,一般係黑血。
當然,唔放心,可以睇醫生,問下意見。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]