• 瀏覽: 980
  • 回覆: 12
結左婚兩年,我已經34歲, 老公31歲。我好想要BB, 不過我老公好似唔緊唔急咁,我好擔心再等會好難有,可以點做?

熱賣及精選
引用:
原帖由 粉紅羊羊 於 2021-4-11 09:53 AM 發表

結左婚兩年,我已經34歲, 老公31歲。我好想要BB, 不過我老公好似唔緊唔急咁,我好擔心再等會好難有,可以點做?
揾外援。

引用:
原帖由 粉紅羊羊 於 2021-4-11 09:53 AM 發表

會唔會佢根本唔想生

nil

引用:
原帖由 春天黃色主角 於 2021-4-11 02:16 PM 發表

用排卵紙,快狠準
未聽過喎

為左生仔而結婚?

引用:
原帖由 粉紅羊羊 於 2021-4-12 11:36 AM 發表

未聽過喎
你可以淘寶search排卵紙,驗尿用的

1) 除了你之外老公一齊食葉酸,因為男人嘅精子質量都有影響
2)第12、14天清晨時間開工(特別是經期準的話),重點出擊!

我之前有親戚成日流產,佢都係用呢個方法(我都係),佢好快懷孕冇再流產,仲生左三個,最後生果個時已經43歳,生第一個時都36、37歲)

3)如果經期不準的話,試下多浸腳,40度左右(當然受到的越熱越好),每天都浸最好,要浸哂成個小腿,每次15-20分鐘,浸到成身出哂汗最好

引用:

去睇吓醫生...

引用:

同佢講叫佢落力D! 送個秘方比你 海馬燉乳鴿湯 或雞。 4隻海馬就夠。

就算佢唔想生,射多D 你都開心D丫⋯

如果老公唔系甘想就要從老公個度着手。。。穩出原因。。
萬一你老公系gay呢。。甘就麻煩啦。。

Oman~
最主要就係有無性關係
如果無,比乜野秘方你或去睇醫生都有無用啦

本人命犯天煞孤星 無兒無女 無伴終老 孤獨一生 請勿越界
引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-4-13 10:14 AM 發表

最主要就係有無性關係
如果無,比乜野秘方你或去睇醫生都有無用啦
可能長期互口。。。

Oman~
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]