• 瀏覽: 4,327
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
與老婆結婚多年,有孩子。我工作常在外面后有了情人,目前與情人冇孩子。
如今老婆知了我出軌,具體並唔知。我唔想離婚,老婆會原諒我咩?

熱賣及精選
引用:
原帖由 異域忠老爺 於 2021-4-10 11:31 AM 發表

與老婆結婚多年,有孩子。我工作常在外面后有了情人,目前與情人冇孩子。
如今老婆知了我出軌,具體並唔知。我唔想離婚,老婆會原諒我咩?
師兄識玩,想食兩家茶禮

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-10 11:53 AM 發表

師兄識玩,想食兩家茶禮
我系以前離婚時認識嘅佢,後面我復婚了,佢仲系和我喺一起

引用:
原帖由 異域忠老爺 於 2021-4-10 01:16 PM 發表

我系以前離婚時認識嘅佢,後面我復婚了,佢仲系和我喺一起
所以咪話你識玩囉
享齊人之福!

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-10 03:26 PM 發表

所以咪話你識玩囉
享齊人之福!
哈哈,日子久了有感情了也很難

引用:
原帖由 異域忠老爺 於 2021-4-10 11:31 AM 發表

如果你真心想挽救家庭就打死都唔認,
女人好蠢架~氹下佢。
亦唔好再搞婚外情。

引用:
原帖由 87er 於 2021-4-10 11:19 PM 發表

如果你真心想挽救家庭就打死都唔認,
女人好蠢架~氹下佢。
亦唔好再搞婚外情。
呢女子跟我一起六七年,當初我離婚,佢大學畢業我哋就喺一起了,后因孩子才復婚。其實我對佢系有感情嘅,老婆陪我從清貧到依家生活還算過得去,為了家庭完整,我並唔想離婚。我依家就系唔承認,唔離婚。但也冇和情人斷絕。

引用:

都被發現了,發現了點可能心裡冇隔閡,不可能原諒嘅

男人天性

引用:
原帖由 異域忠老爺 於 2021-4-11 12:49 AM 發表

呢女子跟我一起六七年,當初我離婚,佢大學畢業我哋就喺一起了,后因孩子才復婚。其實我對佢系有感情嘅,老婆陪我從清貧到依家生活還算過得去,為了家庭完整,我並唔想離婚。我依家就系唔承認,唔離婚。但也冇和情人斷絕。
簡單講,您老婆有無工作能力?搵到錢有自主權個隻?有就實反您枱離硬,無架就唔使講師兄您本事。

誠心回過,或許還會有機會。

引用:
原帖由 異域忠老爺 於 2021-4-11 12:49 AM 發表

On9

唔得原諒,你換位思考一下,如果系你老婆出軌,你會原諒咩?

引用:
原帖由 春天消失了桌布 於 2021-4-11 03:02 PM 發表

簡單講,您老婆有無工作能力?搵到錢有自主權個隻?有就實反您枱離硬,無架就唔使講師兄您本事。
有,我老婆有穩定嘅經濟來源。之不過家裡主要經濟仲系嚟自于我

引用:
原帖由 山上紅色的師姐 於 2021-4-12 09:25 AM 發表

唔得原諒,你換位思考一下,如果系你老婆出軌,你會原諒咩?
為了家庭和孩子唔一定離婚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]